DE BUITENPLAATS CLUSTER 2 & 11 | De Plantage | Geldermalsen | Meteren

Meteren Verkoop gestart
Van € 272.500 tot € 420.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (geen beschikbaar)
  • Wonen 117 tot 149 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 130 tot 334 m²
Blikvanger Verkoop gestart!

Project DE BUITENPLAATS CLUSTER 2 & 11 | De Plantage | Geldermalsen | Meteren

AANKONDIGING 08 MEI 2020 START VERKOOP

Je kunt je vanaf 09:00 uur online inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite. Het inschrijfformulier sluit op maandag 18 mei 12:00 uur. Daarna worden alle inschrijvingen bekeken en de woningen toegewezen.

Vlakbij het centrum van Geldermalsen, maar toch heerlijk ruimtelijk ligt de nieuwe wijk De Plantage. Een van de buurten is De Buitenplaats. Hier realiseert Van Wanrooij in totaal 29 woningen, waaronder (levensloopbestendige) tweekappers, hoekwoningen en tussenwoningen. Veel keuze, veel ruimte en veel woongenot!

De Plantage
In deze nieuwe woonwijk komen uiteindelijk zo’n 1.500 woningen en kavels. De Plantage bestaat uit de buurten De Buitenplaats, De Woongaard en De Bastide, die ieder een eigen, herkenbare architectuur en stijl hebben. Het woningaanbod is er heel gevarieerd. In en rond De Plantage zijn diverse voorzieningen. Denk aan een basisschool, kinderopvang en een supermarkt. De speelplekken voor kinderen gaat de gemeente samen met de bewoners vormgeven.

De Buitenplaats
Van Wanrooij Projectontwikkeling realiseerde eerder al woningen in De Buitenplaats. In dit nieuwe plan komen er 29 woningen in De Buitenplaats, verdeeld over twee clusters. Het gaat om tweekappers met garage of erker, levensloopbestendige tweekappers, hoekwoningen en tussenwoningen. Deze clusters zijn ruim opgezet, omgeven door waterpartijen en groen.

Cluster 2:
4 tweekappers type A (met garage)
4 tweekappers type B (met garage)
4 hoekwoningen type D
5 tussenwoningen type D

Cluster 11:
4 tweekappers type A (met garage)
8 (levensloopbestendige) tweekappers type C

Foto's

Omgeving

Lekker ruimtelijk wonen en overal dichtbij, dat zijn Geldermalsen en Meteren. Deze kernen horen bij de gemeente West-Betuwe, zijn fijn overzichtelijk en hebben een erg aantrekkelijk buitengebied. Je vindt in het centrum van Geldermalsen alle voorzieningen en je bent met de auto of de trein zo in de omliggende steden. Kortom, je leeft hier heerlijk ontspannen ‘een beetje buiten’.

Geldermalsen en Meteren (ruim 26.000 inwoners) liggen centraal in het deel van de Betuwe dat de Tielerwaard heet. Aan de noordzijde grenst het aan de rivier de Linge. Andere aantrekkelijke plaatsen in de omgeving zijn Tiel, Culemborg, Leerdam en Zaltbommel. In het voorjaar trekken de bloeiende fruitboomgaarden langs de kronkelende rivierdijken veel dagtoeristen. Alle voorzieningen zijn in Geldermalsen en Meteren binnen handbereik. Zoals winkels voor de dagelijkse behoeften, maar ook kleine boetiekjes en leuke restaurantjes
in het compacte centrum. Er zijn diverse basisscholen en een scholengemeenschap. Ook cultuur en gezondheidszorg zijn goed vertegenwoordigd. Geldermalsen en Meteren kennen een zeer actief verenigingsleven. Het sportieve aanbod is heel divers, van voetbal en tennis tot fietscross en onderwatersport. Naast het overdekte zwembad Het Wiel zijn er in sporthal De Randhorst allerlei sportieve activiteiten. Ook op het gebied van buitenrecreatie valt in deze omgeving veel te beleven. Denk aan lekker wandelen en fietsen in de Betuwe. Je kunt met het voetveer over de Linge varen. Kennismaken met Oranjestad Buren, Tiel van Flipje en Glasstad Leerdam. En een bezoek brengen aan Landgoed Mariënwaerdt of de Nieuwe Hollandse Waterlinie met Fort Asperen.

Dankzij de nabijheid van de A15 en A2 liggen Geldermalsen en Meteren heel centraal. Hetzelfde geldt voor het openbaar vervoer. Vanaf station Geldermalsen zijn er uitstekende verbindingen richting Utrecht-Den Bosch en Arnhem/Nijmegen- Dordrecht/Rotterdam. Daarnaast zijn er rechtstreekse busverbindingen met Tiel, Culemborg en Gorinchem.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2020
Verwachte start bouw april 2021
Verwachte oplevering april 2022

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

DE BUITENPLAATS CLUSTER 2 & 11 | De Plantage | Geldermalsen | Meteren

Van € 272.500 tot € 420.000 v.o.n.