MorgenWonen

Middelburg Verkoop gestart
Van € 389.400 tot € 409.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (4 beschikbaar)
  • Wonen 120 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 122 tot 140 m²

Project MorgenWonen

In het nieuwbouwproject Middelburg - Sardijngeulstraat worden door MorgenWonen 16 eengezinswoningen gerealiseerd. De kavelgroottes van de koopwoningen variëren van circa 120 m2 tot circa 158 m2. Uw achtertuin wordt afgeschermd met een gaashekwerk inclusief poort. Het hekwerk wordt voorzien van hedera-beplanting (klimop) met als resultaat een mooie wintergroene erfafscheiding. Elke woning heeft een Xylovast berging op eigen kavel van circa 6 m2. Aan de voorzijde van
de woningen wordt een haag geplaatst en een pad naar de voordeur aangelegd.

Wonen zonder energiekosten
Uw woning is in de basis al Nul de op de Meter, dus klaar voor de toekomst. Uw woning is uitstekend
geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel, maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd in uw woning. Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht.

Door de woningen in de basis NUL op de Meter zijn, kunt u een aantrekkelijke groenfinanciering aanvragen bij uw bank wat resulteert in een korting op uw hypotheekrente. Tevens krijgt u veelal bij uw bank extra financieringsruimte omdat de MorgenWonen woning een duurzame woning is.

Vandaag de sleutel, MorgenWonen
De woningen zijn zo compleet bij oplevering dat u meteen kunt verhuizen. Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd. Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Het is mogelijk om uw woning verder naar uw wens te personaliseren. Kortom: woonklaar is ook echt woonklaar!

Foto's

Omgeving

Middelburg
De woningen zijn gelegen nabij het centrum van Middelburg. De Zeeuwse hoofdstad heeft niet alleen een fijn stadscentrum, waar je bij uitstek goed kunt shoppen, maar ook veel natuurschoon. Op steenworp afstand vind je hier namelijk diverse natuurgebieden. Middelburg is knus en gezellig. Op de Markt is altijd wat te beleven. De rijke geschiedenis van de stad proef je door de historische gebouwen.

Middelburg is een aantrekkelijke stad, trots en met een rijk verleden. Er valt van alles te bewonderen en ontdekken. Het lijkt hier soms of je een reis terug in de tijd maakt. Wandel langs de fraaie grachtenpanden, slenter door de kronkelende steegjes en kom op adem op één van de vele terrassen. Naast de leuke cafés en goede restaurants, die graag Zeeuwse specialiteiten serveren, kun je je hart ophalen bij de vele winkels. In deze stad voel je je direct thuis.

Alles wat je wenst van een stad
Middelburg heeft eenvoudigweg alles wat je wenst als je woont in een stad. Theater, zwembad, uitstekende ontsluitingswegen, goede voorzieningen voor openbaar vervoer en onderwijs tot op academisch niveau.
Wie graag buiten sport, kan hier zijn hart ophalen. Stranden, bossen en duinen; de keuze is aan jou. In de buurt liggen onder meer Vlissingen, Veere en Domburg. Kenmerkend voor de Walcherse kust zijn de eindeloze stranden en geweldige watersportmogelijkheden.

Uniek landschap
De natuur in en om Middelburg heeft veel gezichten. Beboste buitenplaatsen, grillige kreken, polders met historische dijkjes en boerendorpen. Op de fiets of te voet, wie goed om zich heen kijkt, ziet hoe u uniek dit landschap is. Vanuit de stad is natuur altijd dichtbij

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2022

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

MorgenWonen

Van € 389.400 tot € 409.500 v.o.n.