Veersepoort 5

Middelburg
Van € 374.900 tot € 922.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 100 (2 beschikbaar)
 • Wonen 118 tot 171 m²
 • Aantal kamers 4 tot 7
 • Perceel 111 tot 126 m²

Project Veersepoort 5

Wonen in een groene wijk op steenworp afstand van het centrum van Middelburg!
Groen en gemoedelijk wonen met het centrum van Middelburg binnen handbereik. Dat is wonen in Veersepoort 5. Op deze locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen 75 eengezinswoningen en 33 appartementen.

Een groene buurt voor iedereen
Veersepoort 5 staat voor rustig en aangenaam wonen met een groene woonbeleving, waarbij je alle voordelen van een stad binnen handbereik hebt. Bij de ontwikkeling is ingezet op een gevarieerde woonwijk voor diverse doelgroepen. De woningen zijn zowel geschikt voor ouderen als voor gezinnen met een wisselende gezinssamenstelling. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten van de buitenlucht.

Duurzame nieuwbouw
Ook op het gebied van duurzaamheid is Veersepoort 5 zeer ambitieus. Alle woningen worden voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties en zijn zeer energiezuinig. Hierdoor kun je in elk seizoen op verantwoorde wijze genieten van een comfortabel binnenklimaat!

De woningen
Veersepoort 5 bestaat uit 75 eengezinswoningen, 30 appartementen en 3 penthouses verdeelt over royale stadsvilla’s, smaakvolle hofwoningen en luxe appartementen. Wat deze woningen uniek maakt is de grote diversiteit aan woonmogelijkheden en indelingsopties. Hierdoor kan je de woning aanpassen aan de hand van je eigen woonwensen.

Welke woning je ook kiest, alle woningen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer energiezuinig én gelegen in het mooiste stukje van Middelburg!

Foto's

Omgeving

Veersepoort 5
Het beste van twee werelden, dat is wonen in Veersepoort 5 in Middelburg!

Groen en stedelijk
Wonen in een groene wijk met een stedelijk karakter. Kenmerkend voor deze groene wijk zijn het nabij gelegen Vogelpark en de royale waterpartij over de hele lengte van de wijk. Terwijl je ervaart dat je in een groene omgeving woont, ligt op slechts 5 minuten fietsen het gezellige centrum van Middelburg en aan de andere zijde, het sportpark Veerse Poort.

Ligging
In de directe nabijheid van de wijk bevinden zich diverse voorzieningen zoals: scholen, openbaar vervoer en het winkelcentrum De Veersche Poort. Via de ontsluitingsweg rijd je voor je het weet de N57 op richting je bestemming. Binnen 100 meter van de locatie zijn meerdere bushaltes gelegen en op drie kilometer afstand ligt het treinstation van Middelburg.

Winkelcentrum Veersche Poort
Het winkelcentrum Veersche Poort biedt vele winkelvoorzieningen met onder andere: een Albert Heijn, Kruidvat, een kapper, een keurslager, een kaasboer, een bakker, een cafetaria en een apotheek. Naast alle vaste winkelgelegenheden is er een wekelijkse markt waar je vis, vlees, groenten, brood, kaas en noten kunt halen.

Middelburg
Middelburg is een aantrekkelijke, trotse stad met een rijk verleden. Wanneer je door het oude stadscentrum loopt, lijkt het of je een reis terug door de tijd maakt. Wist je dat er in Middelburg wel meer dan 1.200 rijksmonumenten staan? Hiermee is Middelburg de vijfde monumentenstad van Nederland. De stad Middelburg heeft een goede mix tussen kunst, cultuur, winkels en horeca.

Voorzieningen
De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige en gezellige stad. De winkels in het centrum van Middelburg bestaan uit een aantrekkelijke afwisseling van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Daarnaast ben je vanuit Middelburg slechts een kwartiertje verwijderd van de heerlijke Zeeuwse stranden.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 100 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Appartementen gebouw 3

  Penthouse en portiekflat Van € 534.900 tot € 922.500 v.o.n.
  • wonen 118 tot 145 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Appartementen gebouw 3 (Bouwnr. 33) 145 m² wonen 4 kamers € 922.500 v.o.n.
  Appartementen gebouw 3 (Bouwnr. 28) Onder optie 118 m² wonen 4 kamers € 534.900 v.o.n.
 • Hofwoningen fase 2

  Tussenwoning € 421.500 v.o.n.
  • wonen 171 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Hofwoningen fase 3

  Tussenwoning € 374.900 v.o.n.
  • wonen 140 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Hofwoning type 1 (Bouwnr. 48) Verkocht onder voorbehoud 140 m² wonen 6 kamers € 374.900 v.o.n.
  Hofwoning type 1 (Bouwnr. 56) Verkocht 140 m² wonen 6 kamers € 374.900 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing