Essenvelt

Middelburg Bouw gestart
Van € 549.900 tot € 773.600 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (10 beschikbaar)
  • Wonen 127 tot 172 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 168 tot 649 m²

Project Essenvelt

INLOOPOCHTEND INFORMATIEKEET OP DE BOUWPLAATS - ZATERDAG 24 FEBRUARI VAN 10:00u TOT 12:00u.

Essenvelt is de overgang van stad naar land. Het is een wijk met allure: de plek waar twee werelden samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. De stedelijke voorzieningen en de gezelligheid van de stad Middelburg smelten samen met de overweldigende ruimte van het historische groen en waterrijke landschap. De bouw van de laanvilla's is gestart en je kiest in Essenvelt dan ook voor zekerheid!

In plaats van een scherpe grens wordt Essenvelt een overgangsgebied met veel aandacht voor de relatie tussen het groen in de wijk en het buitengebied. Dat groene karakter uit zich in riante kavels, geïntegreerd gevelnestkasten voor huisvesting aan diverse vogelsoorten, daken voorzien van een mos sedum dakbedekking, kruidenrijke grasbermen en kreekruggen.

Vanuit deze rust en sereniteit ligt het centrum van Middelburg met al haar stedelijke voorzieningen slechts op fietsafstand. Ook fiets je binnen een paar minuten naar het treinstation waar je via de intercity in gemakkelijke verbinding staat met de steden Goes, Rotterdam en Breda. Ook zijn deze steden goed bereikbaar met de auto. Dat is de luxe van wonen in Essenvelt.

Het ontwerp van de woningen wordt met hetzelfde oog voor detail en allure samengesteld als de ontwikkeling van de wijk zelf. Mooie, moderne architectuur met hout- en baksteendetaillering en gebruik van duurzame materialen. Bovendien is er volop variëteit aan woningtypen - vrijstaand, geschakeld of tussenwoning - en ook zijn er woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juli 2023

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing