Dock187 Fase 5

Middelharnis In voorbereiding
Van € 275.000 tot € 540.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34

Project Dock187 Fase 5

15 DECEMBER START VERKOOP!

15 EENGEZINSWONINGEN

Wat een heerlijk uitzicht vanuit je nieuwe woning zo aan de rand van de wijk. Het gevelaanzicht vanaf de straatzijde wordt lekker gevarieerd door het gebruik van verschillende kleuren gevelsteen en dakpannen. Daardoor is jouw nieuwe woning nooit hetzelfde als die van je buren. Wil je de toch al royale woning nog groter? Kies dan voor een uitbouw of dakkapel. Of misschien wel allebei?

19 APPARTEMENTEN
Kies je liever voor een appartement? Nooit meer grasmaaien, maar lekker genieten op je balkon. Fase 5 beschikt over maar liefst 19 royale 3 kamer appartementen verdeeld over een of twee bouwlagen. Wat een heerlijk uitzicht!

Duurzaam wonen
Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Daarom hebben we ervoor gekozen de woningen te voorzien van een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. Zo wordt je nieuwe woning in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld dankzij de warmtepomp met bodemlus. Warm water wordt opgeslagen in een royale boiler en de PV panelen op het dak leveren het grootste deel van je elektriciteit.
Wel Lekker duurzaam en je bespaart jaarlijks ook nog eens op je energierekening! Je kunt het energiesysteem huren voor een vast bedrag per maand, of kopen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en zit jij er lekker warmpjes bij!

Foto's

Omgeving

Groene hart
Midden in DOCK187 is een groen binnenpark met speelgras, banken, bloemperken en bomen, waar kinderen veilig en beschut kunnen spelen. Het groene hart is zelfs helemaal autovrij. Ook aan de buitenring is de ruimte aan de voorzijde van de woningen een heerlijke plek om te spelen en kunnen kinderen lopen of fietsen naar het Vliedpark, zonder de straat over te steken. Wat echter nog het meest in het oog springt, is de metershoge berg achter de wijk. Uitgegroeid tot avontuurlijke en sportieve ontmoetingsplaats voor sporters, spelende kinderen en hondeneigenaren. Compleet met hoogteverschillen, skatepark, en verrassende (speel-) toestellen voor alle leeftijden!

Genieten
In de nieuwe wijk DOCK187 word je in alle opzichten op je wenken bediend. Je leeft letterlijk aan de rand van de polder maar hoeft nooit ver te gaan. Of je nu wilt sporten, wilt spelen, uit eten wilt gaan, van de natuur wilt genieten of - want dat kan natuurlijk ook gewoon in Middelharnis - even lekker een middagje wilt winkelen. Je staat immers in een mum van tijd in de gezellige winkelstraat aan "d'n Diek" dat door zijn centrumfunctie eigenlijk alle winkels, bedrijven en voorzieningen heeft die je zo’n beetje kunt bedenken. En zou je net wat zoeken wat in Middelharnis niet te koop is? Dan woon je ook weer zo centraal dat je met de auto in een half uurtje in de grote stad bent!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop december 2021

Woningtypen

In dit project worden 34 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dock187 Fase 5

Van € 275.000 tot € 540.000 v.o.n.