Buitengewoon

Middenbeemster Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 625.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 75 (23 beschikbaar)
  • Wonen 125 tot 178 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 116 tot 560 m²

Project Buitengewoon

Buitengewoon wonen in Beemster

In de gebiedsontwikkeling De Keyzer in Middenbeemster komt een nieuwe buurt met 75 nieuwbouw koopwoningen. Met de 90 meter lange slootjes die langs de buurt loopt, veel groen en de geparkeerde auto’s uit het zicht woont u hier echt Buitengewoon! De rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen staan op ruime kavels en hebben een prachtige architectonisch ontwerp.

Wonen in Middenbeemster is Buitengewoon bijzonder. Onder andere omdat het gebied waar Buitengewoon in ligt, De Beemster, wat sinds 1999 uitgeroepen is tot Unesco werelderfgoed. Deze unieke sloten verdeling, komt terug in de verkaveling van Buitengewoon. En dat is niet het enige! Ook het ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de charmante stolpboerderijen die typerend zijn voor De Beemster.

De woningen hebben een woonoppervlakte, variërend tussen de 125 en maar liefst 173 vierkante meter. Uiteraard worden de badkamer en toilet voorzien van sanitair en tegelwerk.
Ook aan uw keuken is gedacht; een royale keukencheque, lekker z'n vliegende start bij de aanschaf van uw droomkeuken!

Nieuwbouw kopen, wij maken het leuk en makkelijk

Nieuwbouw wordt steeds populairder. Kopers genieten ervan dat ze alles op hun eigen manier kunnen doen. Ook het feit dat een nieuw huis veel comfortabeler en duurzamer is, spreekt aan. Geen tocht, aangenaam warm en ook nog eens een veel lagere energierekening. Wie voor nieuwbouw kiest, heeft de eerstkomende jaren geen omkijken naar het onderhoud en dat scheelt geld en tijd. Klinkt dit alles u als muziek in de oren, maar ziet u op tegen het hele proces? Dat snappen wij. Nieuwbouw kopen is best spannend. Gelukkig is ons ervaren team er die u stap voor stap begeleidt.

Omgeving

Landelijk wonen in Middenbeemster met de stad heel dichtbij

Bent u al wel eens in Middenbeemster geweest? Misschien woont u er en kent u het dorp op uw duimpje, maar misschien bent u er nog nooit geweest? Echt zonde want Middenbeemster is echt Buitengewoon! Dit uniek dorp telt iets meer dan 3.500 inwoners en is het oudste dorp binnen de Gemeente Beemster. Als u over de N244 vanuit Purmerend rijdt, ziet u het over de groene grasvelden Middenbeemster aan de rechterzijde. Sla rechtsaf en u rijdt recht op de kerk af, dit is de dorpskern van Middenbeemster!

In Middenbeemster zijn alle voorzieningen, (supermarkt, bibliotheek, basisschool, kerk, restaurants) binnen handbereik. Op onderstaande situatietekening is te zien wat zich waar bevindt. Het is zelf mogelijk om een reistijd en vervoersmiddel in te voeren, probeer maar eens. Op 20 minuten fietsen ben je in Purmerend, iets minder dan 30 minuten ben je met de auto in hartje Amsterdam en als je nog iets langer in de auto zit, ben je zo op het strand. Het is mogelijk om een reistijd en vervoersmiddel in te voeren, probeer maar eens. Op 20 minuten fietsen bent u in Purmerend, iets minder dan 30 minuten bent u met de auto in hartje Amsterdam en als u nog iets langer in de auto zit, bent u zo op het strand.

Houdt u van een sportief rondje hardlopen? Trek uw hardloopschoenen aan en doe een rondje Beemster. Afhankelijk van de route bent u z'n 6 tot 8 kilometer onderweg. Of spring op de fiets en verken de buurt. Of u nu van een rustig stukje fietsen houdt of liever op de racefiets stapt, iedereen kan hier z'n hart ophalen!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 75 huizen in dit project zijn er nog 23 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Bregman Woningmakelaardij o.g.

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 072-5184850

Kocken Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:15
Bel 0299-428888
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing