De Keyser deelplan 6 en 7

Middenbeemster Bouw gestart
Van € 500.095 tot € 849.295 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (16 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 156 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 113 tot 553 m²

Project De Keyser deelplan 6 en 7

BOUW IS GESTART, OPLEVERING EERSTE WONINGEN Q1 2025!
Schrijf je snel in op de website, nog maar een aantal woningen beschikbaar!

De Keyser
Middenbeemster is een gezellig dorp in De Beemster, één van de bekendste polders van de wereld. De Keyser is een woonbuurt, die staat voor ‘dorps wonen’: je ontmoet er buurtgenoten en geniet er van rust, ruimte, groen en water. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. Wie hier woont, geniet van alles wat Middenbeemster zo leuk maakt en profiteert daarbij van wonen in een bijna energieneutraal nieuwbouwhuis.

Allerlaatste kans op een woning
De laatste twee deelplannen bestaat uit een gevarieerd aanbod bestaande uit rijwoningen, levensloopbestendige woningen, 2-onder-1 kap en vrijstaand. De verschillende woningtypes staan op ruime kavels met goeie zonligging, zijn voor een deel gelegen aan water en een aantal woningen hebben zelfs een vrij uitzicht over het uitgestrekte weiland. De plantsoentjes en speelvelden zorgen ervoor dat de buurt super kindvriendelijk is.

Een aantal rijwoningen worden volledig uitgevoerd in hout, een uniek aanbod in De Keyser. Houtbouw betekent een aanzienlijke energiebesparing doordat houtvezels een hoge isolatiewaarde hebben. En niet onbelangrijk; door de zonnepanelen op het dak is de energierekening te verwaarlozen. Dat is goed nieuws in tijden dat de energiekosten alleen maar stijgen!

De aannemer is inmiddels gestart met de bouw. Naar verwachting worden de eerste woningen al in Q1 2025 opgeleverd! Een aantal woningen zijn nog beschikbaar. Heb jij altijd al in De Keyser willen wonen? Dan is dit je laatste kans. Bekijk het beschikbare aanbod op de projectwebsite en vraag direct een optie aan.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw maart 2024

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Keyser deelplan 6 en 7

Van € 500.095 tot € 849.295 v.o.n.