Raadhuispark

Mijnsheerenland
Van € 352.000 tot € 362.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 301 (2 beschikbaar)
 • Wonen 573 tot 575 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 573 tot 575 m²

Project Raadhuispark

MIJNSHEERENLAND

Vervelen is niet nodig in Mijnsheerenland want er zijn genoeg voorzieningen, zoals bijvoorbeeld;

- <strong>Algemene voorzieningen</strong>: Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
- <strong>Onderwijs</strong>: Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen, die ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum, welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
- <strong>Sportverenigingen en andere verenigingen</strong>: Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoesckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting. Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.

Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelfs een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima vertoeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales &amp; Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 301 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Raadhuispark Kavels - Bouw uw eigen huis!

  Bouwgrond Van € 352.000 tot € 362.000 v.o.n.
  • wonen 573 tot 575 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Raadhuispark (Bouwnr. 57) wonen € 362.000 v.o.n.
  Raadhuispark (Bouwnr. 58) Onder optie wonen € 352.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Raadhuispark

Van € 352.000 tot € 362.000 v.o.n.