Thuis in Mill | Havikstraat

Mill Bouw gestart
Van € 329.000 tot € 352.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (1 beschikbaar)
  • Wonen 127 tot 131 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 218 tot 224 m²

Project Thuis in Mill | Havikstraat

Op het terrein aan de Leeuwerikstraat en het perceel aan de Havikstraat heeft Van Wanrooij een aantal woningen ontwikkeld. Deze locatie ligt in het westelijke deel van Mill, op slechts 5 minuten fietsen van het centrum.
De wijk kenmerkt zich door de rust op straat en het dorpse karakter. Er is een wijkcentrum aanwezig. In Fase 1 gaat het om 8 comfortabele twee-onder-één kap-woningen nabij het terrein van de voormalige basisschool ter hoogte van de
Leeuwerikstraat. De architectuur van de nieuwe woningen sluit mooi aan op de bestaande bebouwing uit de jaren zeventig.

Foto's

Omgeving

Het Brabantse Mill is een woonplaats waar je je snel thuis voelt. Het is een overzichtelijk dorp (ruim 6000 inwoners), waar mensen elkaar nog kennen. Je leeft er vlakbij de natuur waar je lekker kunt ontspannen. Ben je op zoek naar wat groters dan is het niet zo ver naar Nijmegen of Den Bosch. Mill biedt dus het beste van twee werelden. Dat maakt het heel aantrekkelijk.

Mill ligt tussen Uden en Cuijk. Je vindt hier alles voor je dagelijkse behoeften. Wil je uitgebreider shoppen of uitgaan, dan ligt Nijmegen op een half uurtje rijden. Er zijn 5 basisscholen en het Merletcollege voor vwo-havo-mavo. Mill is omgeven door fraaie natuur, zoals de Molenheide en Meerheide, en de recreatieplassen De Kuilen. Mill ligt gunstig in de buurt van diverse rijkswegen, zoals de A73 naar Nijmegen, de A50 naar Eindhoven of de A59 naar Den Bosch. Ook rijden er streekbussen naar gemeenten in de omgeving.

De Kuilen is een natuur- en recreatiegebied gelegen tussen Mill en Langenboom. Bekijk het moois te voet, op de fiets of vanaf het water en zie hoe veelzijdig de natuur is. Snuif de historie op van een rijk verleden en geniet van fraaie doorkijkjes over zonovergoten water en weilanden. Zonder enige twijfel heb je hier één van de mooiste zonsondergangen van Nederland!

Breng een bezoekje aan speeltuin D’n Uilweg. Om deze buitenspeeltuin staat een hekwerk zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kinderen de weg oprennen. Er is een kiosk aanwezig maar u mag er ook picknicken.

Bij natuur- en recreatiegebied De Kuilen kan zowel jong als oud hun hart ophalen! Zwemmen in het water, zonnen op het strand of een van de fiets of wandelroutes volgen. Het gehele jaar vrij toegankelijk en gratis parkeren. Honden dienen aangelijnd op de wandelpaden te blijven.

Vanuit de Valkhoeve starten diverse wandel- en fietsroutes zodat u het gebied de Kuilen prima kunt ontdekken. Valkweg 11, 5451 PX Mill.

Wandel door het vroegere productiebos dat nu steeds aantrekkelijker wordt. De Molenheide laat zien dat een boswandeling geen saaie ‘doorstap’ wandeling hoeft te zijn. Juist doordat er ook een actief bodemleven is, valt er in de bomen, maar ook op de bodem van alles te zien. Door de droogte zijn er maar sporadisch paddenstoelen te vinden. Maar gelukkig zijn er tientallen dennenvoetzwammen te vinden bij de Peter Ebbenweg! Het fraaie uitzicht van de ‘nieuwe’ natuur maakt het een mooie wandeling.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2020
Start bouw maart 2021

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Twan Poels

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0485-319220

Bernheze Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0413-243818
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing