Bovenkerkweg 18 t/m 46

Montfoort
Van € 800 tot 935 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
 • Wonen 80 tot 87 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

''In dit complex richten wij ons op een specifieke doelgroep. De beoogde doelgroep voor dit complex zijn een- en tweepersoonshuishoudens zonder inwonende kinderen, toewijzing geschiedt onder andere op basis hiervan. Om
in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen”

Montfoort is een sfeervol historisch stadje aan de Hollandsche IJssel. Het maakt deel uit van het Groene Hart en ligt midden in de landelijke Lopikerwaard en op steenworp afstand van de stad Utrecht en met de A12 richting Den Haag op korte afstand.
Montfoort is een van oorsprong Middeleeuws stadje. Veel markante en historische gebouwen zijn bewaard gebleven, zoals
de Commanderije van St. Jan, de Grote of St. Janskerk, het oude stadhuis met IJsselpoort het ‘Kasteel’ en molen ‘De Valk’.

Het gebouw omvat 15 royale zelfstandige appartementen, verdeeld over vier woonlagen. De ruime driekamerappartementen zijn er in twee verschillende woningtypes. Het woongebouw is gebouwd in 1994. Alle appartementen zijn via de lift of het trappenhuis bereikbaar vanuit de centrale hal op de begane grond. Bezoekers voor de appartementen melden zich
eerst via de intercom bij u aan.

Op de begane grond heeft ieder appartement een afsluitbare berging. Deze bergingen zijn bereikbaar vanaf het trottoir en vanuit de centrale hal. Verder is er voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein in de directe omgeving van het gebouw.
De royale hoekappartementen hebben drie kamers. De woonkamer is zeer ruim en variëreert tussen de 29 m²
en 37m². De luxe keuken is afgescheiden van de woonkamer en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Vanuit uw appartement heeft u vrij uitzicht over de nabije omgeving. Het kleinschalige woongebouw is rustig gelegen en ligt centraal ten opzichte van het centrum van Montfoort.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Bovenkerkweg 18 t/m 46: Appartementen

  Galerijflat Van € 800 tot 935 /mnd
  • wonen 80 tot 87 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing