De Krijgsman Muiden

Muiden
Van € 615.000 tot € 3.775.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1.300 (geen beschikbaar)
 • Wonen 120 tot 296 m²
 • Perceel 75 tot 1.500 m²

Project De Krijgsman Muiden

OPEN HUIS ZATERDAG 24 MEI VAN 10.00-12.00 UUR!

Kom zaterdag 25 mei tussen 10 en 12 uur tijdens de Open Dag naar het informatiehuis van De Krijgsman Muiden. Tijdens deze ochtend bieden we je de mogelijkheid om samen met de makelaar deze woning te bezichtigen.

Bezoek het informatiehuis op maandag t/m vrijdag van 13.30 - 17.00 uur

De Krijgsman Muiden is een compleet nieuw woongebied op de locatie van een oude kruitfabriek gelegen aan het IJmeer. De ligging van het project is zeer ideaal voor een ieder die dicht bij Amsterdam wilt wonen, het heerlijk vindt om in de nabijheid van water te wonen of wilt wandelen in het groen.

In De Krijgsman Muiden is een divers aanbod van woningen. Gezinswoningen, tweekappers, vrijstaande villa's en penthouses. Bezoek de projectwebsite om ons volledig aanbod te bekijken of bezoek het informatiehuis op de locatie om de maquette te bewonderen. De koffie staat altijd klaar!

Uiteraard is het ook mogelijk contact op te nemen met 1 van de verkopend makelaars voor een rondleiding in het gebied, een oriënterend gesprek of een overzicht van het actuele aanbod.

Ligging

De Krijgsman Muiden ligt op slechts 10-15 minuten van Amsterdam en Amstelveen en op een klein kwartiertje van ’t Gooi. Met de fiets ben je in slechts 5 minuten bij het busstation en in 10 minuten bij het dichtstbijzijnde treinstation Weesp.

Eigen grond
In De Krijgsman Muiden koop je een woning met eigen grond. Je betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en hoeft deze ook niet af te kopen.

Varen
Als je een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden absoluut een geschikte woonomgeving. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met een sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1.40 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaar je via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJmeer.

WIST U DAT....
-wij u kunnen vertellen wat uw huidige woning waard is? De makelaars van Brockhoff en Eefje Voogd doen graag vrijblijvend een waarde check.
-uw huidige hypotheek en rente bij de meeste geldverstrekkers kan worden meegenomen naar uw nieuwe hypotheek?
-u uw woning nu al kunt verkopen en tijdelijk kunt huren in De Krijgsman, zelfs voor een korte periode?
-dat de energielasten van een nieuwbouwwoning aanzienlijk lager zijn, mede door de BENG norm?
-dat veel hypotheekverstrekkers een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente kunnen geven?
-de bewoners van De Krijgsman gebruik kunnen maken van de luxe, elektrische deelauto’s en sloepjes van Vloto?

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 1300 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Algemeen

  Vrijstaande woning Van € 615.000 tot € 3.775.000 v.o.n.
  • wonen 120 tot 296 m² wonen
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing