De Krijgsman | Portierswoningen

Muiden
€ 1.164.973 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (1 beschikbaar)
 • Wonen 173 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 273 m²

Project De Krijgsman | Portierswoningen

Op een steenworp afstand van het historische stadscentrum van Muiden zijn twee Portierswoningen gerealiseerd. Deze ruime twee-onder-een-kap zijn heerlijk op het zuiden en de Muidertrekvaart georiënteerd. De Portierswoningen bieden alle ruimte die u nodig heeft, inclusief een eigen tuin en terras. Het prachtige verspringende metselwerk zorgt voor mooie details in de gevels.
De Portierswoningen zijn gelegen aan het Kruitpad in De Krijgsman Muiden. Ze bevinden zich aan de zuidkant van het Kruitpad en ten noorden van de Muidertrekvaart. Hier kunt u genieten van weelderige groene omgeving met oude bomen die uitkomen in de achtertuinen.
Deze plek is al lang een droomlocatie voor Muidenaren en wandelaars. Een landschappelijk juweeltje, met een prachtig uitzicht op de Muidertrekvaart en het sfeervolle Kruitpad. Het is een ideale uitvalsbasis voor serene wandelingen door het kruitbos richting de IJmeerdijk en weer terug. Wandelaars en fietsers bepalen hier het ritme van de dag, en groen is overal om u heen.

Muiden
Muiden is een monumentaal vestingstadje in de gemeente Gooise Meren – een rustige woonplaats op een steenworp afstand van Amsterdam en ’t Gooi. Natuur, een landelijke omgeving en de prachtige kust van het IJmeer, er is genoeg te doen. Het gezellige centrum van Muiden biedt een scala aan winkels, restaurants en terrasjes. Er is een klein strand bij de monding van de Vecht, en ook grotere stranden zoals Muiderberg en IJburg zijn dichtbij. Talloze sportclubs en culturele voorzieningen in de buurt. En natuurlijk de jaarlijkse evenementen zoals Vlaggetjesdag, Spiering Festival en Speedzeildagen. Gecombineerd met de scholen, kinderopvang en winkels in de buurt is er maar één conclusie: dit is een uitstekende plek om je thuis te noemen!

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • 1A

  2-onder-1-kapwoning € 1.164.973 v.o.n.
  • wonen 173 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kruitpad 12 173 m² wonen 5 kamers € 1.164.973 v.o.n.
  Kruitpad 12 A Verkocht 173 m² wonen 5 kamers € 1.150.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing