De Wandeling Muiden

Muiden Verkoop gestart
Van € 520.000 tot € 522.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 25 (14 beschikbaar)
  • Wonen 100 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 58 tot 78 m²
Blikvanger Ontmoeten, groen en hout; de kenmerken van dit unieke project!

Project De Wandeling Muiden

Aan de rand van het sfeervolle Muiden komt De Wandeling. Een bijzonder nieuwbouwproject van 90 houten woningen en appartementen, bestemd voor zowel huur als koop. De verschillende woongebouwen worden omgeven door groen en water. Dankzij de diverse mogelijkheden tot ontmoeten, in de sfeervolle binnenhofjes, is contact met je buren snel gelegd. En heb je behoefte aan meer privacy? Dan is er een fijn terras aan de buitenzijde van je woning. Uniek aan de woningen is het duurzame, energiezuinige houtbouwconcept (energielabel A+++) dat zorgt voor een aantoonbaar gezond woonklimaat.

ONTMOETEN, GROEN EN HOUT
Jouw nieuwe woonplek ligt in een zorgvuldig ontworpen landschap. Ontmoeten, bewegen en uitzicht op groen staan in het ontwerp centraal. Er zijn diverse plekken waar je je buur (spontaan) tegenkomt. Daarnaast geldt dat je vanuit je eigen woning direct het contact met de natuur ervaart. Er komen speelplekken voor de kleinste bewoners vlak bij de gebouwen. Hier komen niet alleen de kinderen uit de buurt samen maar ook hun ouders ontmoeten elkaar daar. Verder zijn er aantrekkelijke kleinere en grotere wandelrondjes in de buurt, deels langs een nieuw aangelegde vijver en langs de wadi’s, naar het IJmeer, naar de sfeervolle vesting en naar het Muiderslot.

Elk cluster van het plan krijgt een eigen sfeer, zodat iedereen zich helemaal thuis voelt. Je ziet dit terug in de gemeenschappelijke buitenruimtes waar men samen invulling aan geeft. Het delen van ruimte vergroot het gevoel van saamhorigheid. Je weet wie er naast je woont en dat is wel zo prettig! Ook de manier waarop het openbare gebied is ontworpen creëert verbinding; met de omgeving én met de mensen om je heen. Het nodigt uit om elkaar op een prettige, ontspannen manier tegen te komen. Ook is het de ideale plek voor een rondje hardlopen na het werk.

De woningen hebben een duurzame houten constructie en zijn zeer goed geïsoleerd. Deze hoge isolatiewaarde zorgt voor een zeer laag energiegebruik (energielabel A+++). Bovendien is het gevelmateriaal bamboe een zogenaamd hernieuwbaar materiaal waarmee we bijdragen om onze CO2 footprint te verkleinen. Tot slot is een houten woning niet alleen heel duurzaam, het heeft ook een aantoonbaar gezond binnenklimaat.

TYPE WONINGEN
Tweelaagse woningen
Deze bredere woning van twee woonlagen biedt je alle leefruimte die je zoekt! Vóór het huis heb je een eigen buitenruimte die aansluit op de groene binnentuin. Je komt de woning binnen in de ruime woonkeuken. Via een centraal gelegen hal loop je zo naar de woonkamer. Aan deze zijde stap je direct op je eigen terras met heerlijk groen en vrij uitzicht. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer met toilet voorzien. Heb jij een andere indeling op het oog? We denken graag met je mee!

Drielaagse woningen
Ben je op zoek naar extra kamers? Deze woning van drie woonlagen gaat letterlijk de hoogte in. De begane grond is ingedeeld met een keuken en een werkkamer met ook weer twee terrassen. De eerste verdieping telt een slaapkamer en een kamer die als woon- of werkkamer of anderszins te gebruiken is. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en de badkamer voorzien. Met de verschillende indelingsopties vul je het helemaal naar wens in.

SFEERVOL MUIDEN
De Wandeling ligt tussen het sportpark Bredius en de hoogwaardige nieuwbouwwijk De Krijgsman. Je bent zo in het historische vestingstadje Muiden, verscholen in het groen, direct aan het IJmeer en de Vecht. Muiden heeft een sfeervol centrum dat dorps aandoet en een bezoek meer dan waard is! Je kunt er een terrasje pakken en gezellig winkelen. Tegelijkertijd woon je hier midden in de natuur! Verken de prachtige omgeving via vele fiets- en wandelroutes of over het water. Met de fiets gaat u langs de Muidertrekvaart zo naar Amsterdam en ook met de auto is Amsterdam binnen 17 minuten te bereiken.

INTERESSE
Heeft u interesse in één van de woningen? Bekijk de projectwebsite (De wandeling Muiden) en schrijf je in!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2024

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Wandeling Muiden

Van € 520.000 tot € 522.000 v.o.n.