Kroonzicht

Nieuw-Vennep Bouw gestart
Van € 475.000 tot € 825.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (geen beschikbaar)
  • Wonen 115 tot 217 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 555 m²

Project Kroonzicht

Kroonzicht - Nieuw Vennep

In het centrum van Nieuw-Vennep wordt het project Kroonzicht gerealiseerd. Het project bestaat uit een vrijstaande woning en een comfortabel appartementencomplex met 18 appartementen. Bent u op zoek naar het comfort van nieuwbouw op een mooie, groene locatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is Kroonzicht zeker iets voor u!.

De verkoop van de woningen is gestart! Bekijk hier alle woningtypes.

HET PLAN

Vrijstaand wonen

Een mooie en unieke kans om vrijstaand te wonen in een zeer comfortabele villa die van alle gemakken is voorzien. En dat in het ‘oude’ centrum van Nieuw-Vennep op een kavel van meer dan 550 m2. De ruime kavel en de rustige ligging aan de Sportveldweg maken dat u hier heerlijk in alle rust kunt wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.
Met deze woning bent u op de toekomst voorbereid. De woning is gasloos en zeer energiezuining ontworpen. Het gebruik van natuurlijke, hoogwaardige en robuuste materialen zoals baksteen en hout zorgen voor een hoge kwaliteit en een tijdloze uitstraling. Zowel binnen als buiten.

De ruime opzet buiten vindt u ook terug in de woning zelf. Deze heeft meerdere slaapkamers en diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Vraag naar de opties!

Gelijkvloers wonen

Het appartementencomplex in Kroonzicht is een kleinschalig complex met 18 ruime appartementen met een fijne tuin waar alle bewoners heerlijk kunnen genieten van het buitenleven. De toegang met lift zorgt voor een rustige, veilige en comfortabele entree.

De toepassing van robuuste en natuurlijke materialen als baksteen, aluminium en zink vormen de karakteristieke kenmerken van het appartementencomplex. Heldere gevellijnen en stoere details zorgen voor een sterke en solide uitstraling: een markante verschijning aan de Venneperweg.

De twee toegangen (één per acht appartementen) met lift zorgen voor een rustige, veilige en comfortabele entree. De appartementen zelf zijn ruim met minimaal twee slaapkamers een grote living en voldoende bergruimte. De buitenruimten zijn zonnig gelegen en bieden genoeg ruimte om heerlijk te kunnen verblijven en van de zon te genieten.

Via eigen terrein is Kroonzicht toegankelijk. In de half verdiepte kelder bevinden zich uw eigen parkeerplaats en berging.

LOCATIE

Het kleinschalige project Kroonzicht wordt gerealiseerd op de hoek van de Venneperweg en Sportveldweg. Een centrale ligging in het ‘oude’ centrum van Nieuw-Vennep. Toen de Haarlemmermeer werd drooggelegd ontstonden er in eerste instantie twee plaatsen: Hoofddorp en Venneperdorp. In 1868 kreeg het Venneperdorp zijn huidige naam: Nieuw-Vennep. Gelegen in de gemeente Haarlemmermeer met circa 31.000 inwoners is het een plek met een gezellig, dorps karakter, van alle gemakken en faciliteiten voorzien en gelegen op een zeer centrale locatie.

Meer dan uitstekende bereikbaarheid
Nieuw-Vennep is gelegen midden in de Haarlemmermeer waardoor de bereikbaarheid naar de rest van de Randstad perfect is. Zowel via de weg als met het openbaar vervoer, Nieuw-Vennep heeft het allemaal. Om de hoek Kroonzicht ligt de bushalte met directe verbindingen naar onder meer Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam.

Alles dichtbij

Alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, sfeervolle shops en gezellige horeca zijn op een steenworp afstand van uw woning te vinden. Winkelcentrum Getsewoud voor uw dagelijkse boodschappen ligt letterlijk om de hoek. Het winkelhart van Nieuw-Vennep met onder meer winkelcentrum Symfonie en diverse eetgelegenheden is op fietsafstand te bereiken. De diverse basisscholen, de middelbare school, sportfaciliteiten en de diverse uitvalswegen bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.

Even uitwaaien? U stapt gemakkelijk op de fiets om de prachtige natuur van o.a. het Hollandse duinlandschap te ontdekken. Liever uitgebreid shoppen of genieten van cultuur? Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem of Leiden zijn makkelijk en snel te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Dat is pas comfortabel wonen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2020
Start bouw december 2020

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kroonzicht

Van € 475.000 tot € 825.000 v.o.n.