Bols Quadrant

Nieuw-Vennep In voorbereiding
Van € 369.750 tot € 745.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 78

Project Bols Quadrant

MARQUANT WONEN OP EEN HISTORISCHE PLEK MET EEN RIJK VERLEDEN

Welkom bij ons project, waarbij we wonen op een historische locatie combineren met een rijk verleden. Onze artist impressions bieden u een eerste indruk, maar het is belangrijk te benadrukken dat hier geen rechten aan kunnen worden ontleend.

Op de begane grond van dit bijzondere complex zal een multidisciplinair medisch centrum worden gevestigd. Dit centrum zal diverse medische faciliteiten huisvesten, waaronder huisartsen, tandartspraktijken, een apotheek, fysiotherapie en buurtzorg.

Het woningaanbod binnen dit unieke complex omvat een gevarieerde selectie van 24 verschillende appartementstypes, verdeeld over 6 verdiepingen.
De appartementen variëren in grootte tussen circa 60 m2 en 140 m2 gebruikersoppervlakte (GBO). Een gemeenschappelijke binnentuin met overdekte fietsenstalling zal het hart van het complex vormen, toegankelijk vanaf de begane grond. Elk appartement beschikt over een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon of terras met een prachtig uitzicht over Nieuw-Vennep. De woningen zijn bereikbaar via de galerij en zijn geschikt voor diverse doelgroepen, variërend van starters tot senioren.
De appartementen worden aangeboden vanaf € 369.750,- Vrij Op Naam (V.O.N.).

PLANNING
Hoewel het project momenteel nog in ontwikkeling is, streven we naar de volgende planning (onder voorbehoud van de benodigde vergunningen):

- Start verkoop: 3 juni 2024
- Start bouw: 1e kwartaal 2025 (verwachte bouwtijd: 18-24 maanden)

INTERESSE

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met:

Hoofddorp Makelaars via 023 - 5543991

De Wooninspirator via 06 - 22503566

of stuur een e-mail naar

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze projectwebsite: website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe ontwikkelingen.

DISCLAIMER

Hoewel deze advertentie zorgvuldig is samengesteld, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de inhoud ervan. Door de voortdurende ontwikkeling van het complex kunnen uitgangspunten veranderen.

Projectontwikkelaar: Zorg Vastgoed Management B.V.

Foto's

Omgeving

Bols Quadrant is gelegen op de hoek van de Lucas Bolsstraat en de Athenelaan in Nieuw-Vennep en ligt nabij het huidige centrum. Het winkelcentrum aan Handelplein is van alle benodigde voorzieningen voorzien zoals Kruidvat, Slager, Bakker, twee supermarkten en een aantal lokale ondernemers. Ook kun je er lekker uit eten gaan of een kopje koffie drinken.
Ook leuk: Op donderdag naar de markt op het Harmonieplein.

Verder liggen Pier K (Het centrum voor Kunst en Cultuur in de wijk), diverse basisscholen en kinderopvangcentra in de directe omgeving. Langs de Noorderdreef vind je het Herbert Vissers College (een school voor voortgezet onderwijs). Voor de sportievelingen zit er een sportschool en zwembad om de hoek.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Nu
Verwachte start verkoop juni 2024
Verwachte start bouw januari 2025

Woningtypen

In dit project worden 78 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bols Quadrant

Van € 369.750 tot € 745.000 v.o.n.