Bols Quadrant 2152 Nieuw-Vennep

Prijs op aanvraag

Project Bols Quadrant

''MARQUANT WONEN OP EEN HISTORISCHE PLEK MET EEN RIJK VERLEDEN’'

Het woningaanbod van dit unieke complex bestaat uit een gemêleerd aanbod van maar liefst 14 appartemententypen verdeeld over 6 verdiepingen. De appartementen variëren tussen circa 60 m2 en 140 m2 GBO (gebruikersoppervlakte). Op de begane grond komt in het midden van het complex een gemeenschappelijke binnentuin met overdekte fietsenstalling. De appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon of terras met geweldig uitzicht over Nieuw-Vennep. Elk appartement is via de galerij bereikbaar. Het woningaanbod is geschikt
voor diverse doelgroepen (van starters tot en met senioren).

De appartementen worden aangeboden voor prijzen vanaf € 325.000,- V.O.N.

Op de begane grond van dit complex wordt een multidisciplinair medisch centrum gerealiseerd met o.a. huisartsen, tandarts, apotheek, fysio en buurtzorg.

PLANNING
Het project is momenteel nog in ontwikkeling. De beoogde planning (onder voorbehoud van de benodigde vergunningen) is als volgt:
- Start verkoop: 1e kwartaal 2022
- Start bouw : 4e kwartaal 2022 (de beoogde bouwtijd is 18 maanden)

INTERESSE
Hebben wij u interesse gewekt? Neem dan contact op met ERA Makelaars te Hoofddorp (023 - 554 3991). U kunt zich bij ons laten inschrijven zodat u bij start verkoop als een van de eersten een keuze kunt maken uit de woningen.

Verder verwijzen wij u graag naar de projectwebsite

Deze site wordt regelmatig geactualiseerd zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

DISCLAIMER
Hoewel deze advertentie met de grootste zorg is samengesteld, kan aan de inhoud van deze advertentie geen rechten worden ontleend. Doordat het complex nog in ontwikkeling is, kunnen uitgangspunten wijzigen.

Projectontwikkelaar: Zorg Vastgoed Management B.V.

Omgeving

Bols Quadrant is gelegen op de hoek van de Lucas Bolsstraat en de Athenelaan in Nieuw-Vennep en ligt nabij het huidige centrum. Het winkelcentrum aan Handelplein is van alle benodigde voorzieningen voorzien zoals Kruidvat, Slager, Bakker, twee supermarkten en een aantal lokale ondernemers. Ook kun je er lekker uit eten gaan of een kopje koffie drinken.
Ook leuk: Op donderdag naar de markt op het Harmonieplein.

Verder liggen Pier K (Het centrum voor Kunst en Cultuur in de wijk), diverse basisscholen en kinderopvangcentra in de directe omgeving. Langs de Noorderdreef vind je het Herbert Vissers College (een school voor voortgezet onderwijs). Voor de sportievelingen zit er een sportschool en zwembad om de hoek.

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop juli 2023

Woningtypen

In dit project worden 112 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.