Parc Vosselande

Nieuw-Vossemeer Verkoop gestart
Van € 273.500 tot € 278.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 36 (3 beschikbaar)
 • Wonen 73 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 227 tot 387 m²

Project Parc Vosselande

Genieten in een landelijke setting!

De verkoop van het nieuwbouwproject ''Parc Vosselande'' met maar liefst 36 luxe recreatiewoningen op een unieke locatie in Nieuw-Vossemeer is gestart.

Het nieuwe 'Parc Vosselande' ligt in het zuiden van het dorp Nieuw-Vossemeer (circa 2400 inwoners), in de streek Baronie en Markiezaat en de gemeente Steenbergen in West-Brabant, op een steenworp afstand van het Schelde-Rijnkanaal. Het nieuwe park is vrij gesitueerd in de landelijke omgeving, grenzend aan het natuurgebied met de schitterende Rietkreek. Een prachtige ambiance waar de Hollandse natuur nog de boventoon voert.

Door tuin- en landschapsarchitect Lindeloof is er een aantrekkelijk parkontwerp gemaakt. Met een apart parkeerterrein bij de entree. Een speelse kavelindeling met riante kavels (eigen grond) aan een slingerend toegangspad, inclusief een klein wandelpark met voedselbos aan de rand van het park. Uiteraard veel groen, waaronder een fraaie omzoming met bomen van het park en parkeerterrein plus een veilig speelterrein voor kinderen. Speelplezier ten top. Al met al sluit 'Parc Vosselande' perfect aan bij het landschappelijke karakter van deze streek.

De recreatiewoningen hebben alle een breed zadeldak. Elke woning heeft een uitbouw aan de zijgevel, ideaal als berging voor fietsen en opslag van de tuinspullen. Alle ramen hebben witte kozijnen en roeden, een subtiel historisch accent. Op het dak liggen antracietgrijze dakpan-profielplaten. Smaakvol gecombineerd met de verschillende kleuren van de geveldelen. Goed voor een robuust en stoer uiterlijk. Gecombineerd met een riante tuin, inclusief eigen oprit voor de auto naast de recreatiewoning. De 36 recreatiewoningen hebben alle dezelfde vorm en indeling, maar zijn in drie stijlen uitgevoerd. Waarbij ook de mogelijkheid bestaat om van twee 2-onder-1-kapwoningen één woning te maken.

De woning zal uitgevoerd worden met een hoogwaardige Tieleman keuken, tevens is de badkamer inclusief. Daarnaast bieden we verschillende inrichtingspakketten aan van Visser Meubelen uit Sommelsdijk voor een luxe inrichting van uw recreatiewoning (vraag ons naar de mogelijkheden).

De 36 recreatiewoningen in 'Parc Vosselande' zijn niet alleen een perfecte ambiance om heerlijk vakantie te vieren, ze vormen ook een verstandige investering. Het zijn energie neutrale woningen, inclusief zonnepalen en een zogenaamd grijswater-systeem voor de opvang en hergebruik van hemelwater via z.g. PET-panelen. Waardevast, duurzaam én een geweldig vakantieadres.

U wilt professioneel verhuren? Dan biedt onze verhuurpartner NOVASOL u de ideale service. NOVASOL ontzorgt al meer dan 50 jaar eigenaren in heel Europa bij de verhuur van hun vakantiehuis. Ze kennen de markt als geen ander en blinken uit in persoonlijk advies over het behalen van een maximale verhuuropbrengst. NOVASOL bereikt bovendien de internationale doelgroep erg goed met een sterke focus op de Duitse gast. Een zeer interessante gast want ze boeken doorgaans vroeg (zonder korting), blijven langer en spenderen lokaal veel. Naast onze grote naamsbekendheid in Duitsland komen onze gasten voornamelijk uit Nederland en België. Met een toegewijd product team adviseren en ontzorgen deze verhuurspecialisten vanuit Tilburg inmiddels al meer dan 20 jaar zowel particuliere huiseigenaren als camping-, recreatiepark- en jachthaveneigenaren in de Benelux bij de verhuur van hun vakantiehuizen, appartementen, chalets of huisboten. De portfolio groeit gestaag en de gemiddelde bezetting en gerealiseerde omzet meer dan evenredig.

Informeer naar de belastingvoordelen wanneer u voor korte termijn zelf de recreatiewoning gaat verhuren, hieronder de link van de belastingdienst voor enkele voorbeelden.

Duurzaamheidsprogramma:
- 8 zonnepanelen
- Warmtepomp
- Opvang hergebruik hemelwater
- Prefab-fundatie
- Prefab-staalconstructie

Overige kenmerken:
- Eigen grond
- Keuken inclusief
- Badkamer inclusief
- PVC vloer inclusief
- Inrichting mogelijk door Visser Meubelen Sommelsdijk
- Mogelijkheid tot uitbreiding van twee woningen naar één
- Professioneel verhuur is mogelijk
- Financiering/hypotheek mogelijk via John P. de Wit Assurantiën
- Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop december 2022
Verwachte start bouw september 2024

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

 • Type Das

  2-onder-1-kapwoning € 273.500 v.o.n.
  • wonen 73 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type Das (Bouwnr. 1) 73 m² wonen 1 kamer € 273.500 v.o.n.
 • Type Eekhoorn

  2-onder-1-kapwoning € 278.000 v.o.n.
  • wonen 73 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type Eekhoorn (Bouwnr. 7) 73 m² wonen 1 kamer € 278.000 v.o.n.
 • Type Ree

  2-onder-1-kapwoning € 273.500 v.o.n.
  • wonen 73 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Type Ree (Bouwnr. 3) 73 m² wonen 1 kamer € 273.500 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Van Rossum Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0187-486343
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Parc Vosselande

Van € 273.500 tot € 278.000 v.o.n.