Achter het Fort Fase 2

Nieuwegein Verkoop gestart
Van € 495.000 tot € 715.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (13 beschikbaar)
  • Wonen 120 tot 167 m²
  • Aantal kamers 1 tot 4
  • Perceel 104 tot 364 m²

Project Achter het Fort Fase 2

Droom jij van een comfortabele én duurzame nieuwbouwwoning die net zo groen is als de historische omgeving waar hij staat? Dan kom jij thuis in Achter Het Fort. Vorstelijk wonen op een unieke locatie in Nieuwegein.

Aan de Dieselbaan in de wijk Rijnhuizen verrijst Achter Het Fort. De naam van dit project verwijst naar het stoere Fort Jutphaas, dat op steenworp afstand van jouw nieuwe woning staat. Tegenwoordig doet het fort dienst als uitstekend
restaurant en is het prachtige park openbaar toegankelijk. In deze prachtige, groene omgeving kom je helemaal tot rust.

Welkom thuis in 'Achter Het Fort Fase 2'

Supermarkten, speciaalzaakjes, gezellige horecagelegenheden, sportverenigingen en cultuur; in de wijk Rijnhuizen vind je alles wat je nodig hebt. Met de auto of op de fiets ben je in een mum van tijd in het centrum van Nieuwegein. Hier vind je het overdekte winkelcentrum Cityplaza, dat je de keuze biedt uit meer dan 150 boetiekjes, speciaalzaken en warenhuizen van de bekende merken. Op loopafstand ligt het Park Oudegein, waar je onder andere diverse sportgelegenheden en sportverenigingen vindt. Jouw nieuwe wijk heeft een groen karakter. Naast het Merwedekanaal creëren we een nieuw waterrijk park, vol wandel- en fietspaden. Dit park vormt de perfecte waterbuffer tijdens perioden met hevige regenval, waardoor je in de wijk droge voeten houdt. Bovendien zorgt deze groene oase in de zomer voor verkwikkende koelte. Vlakbij jouw nieuwe woning komt een loop- en fietsbrug over het Merwedekanaal. Zo ben je nog sneller in het centrum. Met de stad Utrecht naast de deur is Nieuwegein een zeer gewilde woonplek. Via de A2 ben je in nog geen tien minuten in hartje Utrecht. Vanaf station Nieuwegein brengt de trein of bus je in een ommezien overal naartoe. Liever zelf trappen? Met de fiets sta je binnen een paar minuten in Stadspark Oudegein met volop recreatiemogelijkheden. En binnen een halfuurtje sta je onder de Utrechtse Domtoren.

Achter het Fort telt in totaal 54 woningen, verdeeld over diverse woningtypes. Het straatbeeld is daardoor vriendelijk en divers, in plaats van een standaard nieuwbouwwijk met allemaal dezelfde gevels. In het plan komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen en rijwoningen. Stuk voor stuk moderne, uitstekend geïsoleerde woningen waarmee jij helemaal klaar bent voor de toekomst. Omsloten door water vormt Achter het Fort een soort schiereiland. Het water zorgt voor reuring en geeft de wijk een bijzondere sfeer. Bovendien vormt de waterkant een ideale plek om de hengel uit te gooien en van het weidse uitzicht te genieten. Daarmee is Achter het Fort een fijne groene plek om te wonen. Jouw nieuwe woning is zeer energiezuinig, volledig gasloos en beschikt over een individuele warmtepomp en warmte-terugwin-unit voor verwarming, topkoeling en ventilatie. Daarnaast heb je volop zonnepanelen op het dak. Hierdoor heb je als bewoner weinig tot nagenoeg geen energiekosten. Zo ben jij klaar voor de toekomst.

'Rijwoningen'
De rijwoningen zijn allemaal net iets anders, doordat ze variëren in de gevel, hoogte en/of kleur. Kies je voor een wit gekeimde woning, houten gevel of een originele rode baksteen? Door het verschil in kleur maar ook in uiterlijk en de
uitzonderlijke hoogte heeft iedere woning zijn eigen karakter. Hierdoor ontstaat er een speels straatbeeld. Wat opvalt in de rijwoningen is de variatie in de kapconstructie. Er zijn rijwoningen met een plat dak en rijwoningen met een schuin dak. Qua indeling op de begane grond en de eerste verdieping zijn alle rijwoningen vrijwel gelijk. Hier geniet je van een royale woonkamer met openslaande tuindeur, een zonnige keuken, drie fijne slaapkamers, een moderne badkamer en een vaste trap naar de zolder, die dienst kan doen als extra slaapkamer, thuiskantoor of heerlijke hobbyruimte.
De rijwoningen met hun traditionele schuine dak hebben een andere zolderverdieping dan de rijwoningen met een plat dak. Met een vaste trap bereik je de zolderverdieping. Onder de schuine kap vind je een sfeervolle ruimte, die zich perfect leent als stoere slaapzolder, knus thuiswerkkantoor of personal fitnessruimte. Het dakraam zorgt voor volop daglicht, waardoor de
zolder een volwaardige leefruimte is. Op de zolderverdieping vind je bovendien de technische installaties, zoals de
warmtepomp, de warmte-terugwin-installatie en de boiler. Daarnaast blijft er nog genoeg ruimte over voor jouw eigen invulling. Volop ruimte om te wonen zoals jij dat wilt!

'Twee-onder-een-kap-woningen'
De twee-onder-een-kap-woningen bevinden zich aan de rand van het project en beschikken over heerlijke, zonnige, vrije zij- en achtertuinen, een fijne garage en parkeren op eigen terrein. De twee-onder-een-kap-woningen zijn gescheiden bij de kappen en zijn voorzien van rijk metselwerk met een wit gekeimde gevel of een mooie robuuste rood/oranje baksteen. Hier heeft de architect gekozen voor een middenrisaliet, ook wel een gevelvoorsprong genoemd. Deze springt over de volledige hoogte naar voren in de gevel.

Koopsommen variërend tussen de € 495.000 - € 715.000,- VON

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2023

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing