Eureka!

Nieuwegein
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 52 (geen beschikbaar)

Project Eureka!

PROJECT IN VOORBEREIDING!

Het nieuwbouwproject Eureka!, op korte afstand van Utrecht, aan de Structuurbaan in Nieuwegein is op dit moment nog volop in voorbereiding. Je kunt je alvast aanmelden via (eureka-nieuwegein.nl) zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en je mee kunt denken in het ontwikkelproces.

---

Project Eureka! omvat diverse type woningen, waaronder 12 prachtige rij- en hoekwoningen, 8 sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen en 5 karakteristieke vrijstaande woningen. Daarnaast komt er een appartementengebouw met 27 appartementen.

Nieuwbouwproject Eureka! ligt aan de Structuurbaan in Nieuwegein. Een prachtige locatie, aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Lekkanaal. Vlak bij de indrukwekkende ‘Plofsluis’ en de fietsbrug over beide kanalen waardoor je zo de weilanden in loopt.

Het mooie van deze plek is dat alles op fietsafstand is. Met de fiets rij je in vijf minuten naar de tennis- en de hockeyclub, en ook basisscholen zijn binnen tien minuten te bereiken. Je vindt diverse supermarkten en andere winkels op makkelijke fietsafstand. Of ga lekker uitgebreid winkelen in het Cityplaza winkelcentrum van Nieuwegein, met zijn theater, heel veel winkels en boutiques. Je bent er in 7 minuten met de auto en 11 minuten met de fiets. Liever naar de stad Utrecht? Binnen 25 minuten ben je in het centrum van Utrecht.

Meer een natuurliefhebber? Ook dan is Eureka! een prima uitvalsbasis. Bij de Plofsluis kun je over de fietsbrug naar de overkant van het kanaal, waar je zó de weilanden in loopt. Daar is de Laagraven wandelroute door de landerijen en langs de Boerderijwinkel Nooitgedacht. Verse biologische groenten, fruit en andere lokale producten op maar 7 minuten fietsen van je nieuwe woning. Overigens is er nog veel meer te genieten, want op 10 minuten fietsen vind je ook Park Oudegein en op 18 minuten de Nedereindse Plas.

Wonen in Nieuwegein en werken in de stad? De mogelijkheden zijn legio, want alle grote snelwegen zijn gemakkelijk te bereiken. Via de A27, A12 en A2 ben je zó op weg naar Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en de rest van Nederland.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 52 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing