Weypoortsche Reede

Nieuwerbrug aan den Rijn Verkoop gestart
Van € 275.000 tot € 820.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
 • Wonen 130 tot 250 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5
 • Perceel 261 tot 947 m²

Project Weypoortsche Reede

DE BESTE REDEN OM NAAR HUIS TE GAAN
Aan de Weijpoort te Nieuwerbrug aan den Rijn wordt, in een prachtige groene omgeving en met een ligging aan de Oude Rijn, een onderscheidend woongebied met duurzame woningen ontwikkeld. Een eigen ligplaats voor een sloep in de haven van Weypoortsche Reede is inbegrepen bij de kavel. Rust, vrijheid, water en groen… Weypoortsche Reede biedt
je een heerlijke woonomgeving op een van de mooiste plaatsen in het Groene Hart.

JOUW DROOMWONING OP DIT PLEKJE
Voor de vrijstaande woningen worden kavelpaspoorten uitgegeven. Daarin staat beschreven wat er op de kavels gebouwd mag worden. Projectarchitect Ben Kraan heeft ter indicatie al een aantal schetsontwerpen gemaakt die aan de regelgeving voldoen. Na de aankoop van een kavel kun je dan ook meteen met de architect -Ben Kraan- aan de slag. Hij weet als geen ander jouw woonwensen te vertalen naar een prachtig ontwerp.

De twee-onder-een-kap woningen (kavels 9 t/m 14) worden met woningontwerp opgeleverd. De architect heeft prettig wonen met een stedenbouwkundige hoogwaardige woonmilieu gecombineerd. Weypoortesche Reede biedt kopers nu de gelegenheid om een kant-en-klare twee-onder-een kap woning aan te kopen. Deze zes luxe woningen bieden u daarbij wel alle gelegenheid voor uitbreiding en diverse gebruiksopties zoals bijvoorbeeld generatiewonen en werken aan huis.

UNIEKE WOONBELEVING
De ligging van het plan is bijzonder: langs het Jaagpad aan de Oude Rijn en middenin het groen. Met het verkavelings- en inrichtingsontwerp tilt landschapsarchitect Imoss wonen aan het water naar een hoger plan. De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en scheggen (dat zijn groene doorzichten) richting de Oude Rijn. De locatie wordt in een parkachtige sfeer gebracht met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQplaats.

In de haven van Weypoortsche Reede beschik je over een eigen ligplaats voor een sloep. Dat is echt uniek voor de omgeving, want zo’n eigen ligplaats wordt nagenoeg niet meer uitgegeven. Tijdens een zonnige dag vaar je naar Leiden, Amsterdam of dichterbij: Woerden. Op de fiets de omgeving verkennen en genieten van de natuur? Het kan hier allemaal. En dan te bedenken dat je met de auto binnen 10 minuten op de A12 bent. Door de centrale ligging van het plan ben je in een mum van tijd in Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

Foto's

Omgeving

Een ontdekkingstocht die de moeite waard is.
De Weypoortsche Reede ligt tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Bodegraven. Op loopafstand bevinden zich de in 1674 gebouwde Weijpoortse molen en Fort Wierickerschans, een imposant verdedigingswerk dat onderdeel was van de Oude Hollandse Waterlinie. De flora en fauna in de directe omgeving zijn vaak adembenemend mooi. Wist je dat je hiervandaan snel bij de Reeuwijkse Plassen bent?

De ligging van Weypoortsche Reede.
Kom tot rust midden in het Groene Hart, Weypoortsche Reede ligt er middenin! Verken per fiets of al wandelend de omgeving of vaar met de sloep naar omliggende plaatsen, De Kaag, Leiden of Amsterdam. Deze steden en Utrecht en Den Haag bereik je, dankzij de gunstige ligging t.o.v. de A12 eveneens in no-time met de auto.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2020

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Kavels 2 onder 1 kapwoningen

  2-onder-1-kapwoning Van € 578.000 tot € 820.000 v.o.n.
  • wonen 130 tot 180 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Kavels vrijstaand

  Bouwgrond Van € 275.000 tot € 515.000 v.o.n.
  • wonen 150 tot 250 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Verkocht wonen € 515.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 13) Verkocht wonen € 820.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 14) Verkocht wonen € 765.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Verkocht wonen € 500.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht wonen € 435.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) Verkocht wonen € 280.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) Verkocht wonen € 370.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 6) Verkocht wonen € 350.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 7) Verkocht wonen € 275.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Weypoortsche Reede

Van € 275.000 tot € 820.000 v.o.n.