Zelf bouwen in Mijn Eigen Wiericke

Nieuwerbrug aan den Rijn Bouw gestart
Van € 97.500 tot € 205.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Wonen 160 tot 200 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 123 tot 386 m²

Project Zelf bouwen in Mijn Eigen Wiericke

50% verkocht - 13 zelfbouwkavels beschikbaar in Nieuwerbrug

*** JIJ BESLIST OVER JE EIGEN DROOMHUIS ***

Jouw droomwoning nergens te vinden? Dan is een eigen huis bouwen echt iets voor jou!

Jij beslist hoe je dat doet: samen met een architect en aannemer of helemaal zelf.

!! Een deel van de woningen is al in aanbouw. Je kunt zo aanhaken!

Het kan in Mijn Eigen Wiericke, het zelfbouwproject van Steenvlinder in Nieuwerbrug. Op de kavel bouw je een geschakelde woning of vrijstaand huis.

De mooiste woning maak je zelf
Als zelfbouwer heb je maximale invloed op de bouw van je eigen woning. Jij bepaalt wat er gebouwd wordt en met welke partijen (architect, adviseurs, aannemer) je samenwerkt. Ga je de hoogte in of benut je de breedte? Wil je enkel duurzame materialen verwerken in je gevel? Of juist veel glas? Bouw je een open serre aan je woonkamer of liever een grote dakkapel boven? Jij ontwerpt, beslist en bouwt, want de mooiste woning maak je zelf!

Heerlijk dorps wonen en toch uitstekend bereikbaar
Binnen 5 minuten zit je op de A 12 naar Utrecht of Den Haag. Ook fiets je makkelijk naar het station van Bodegraven of Woerden, met alle voorzieningen die je nodig hebt. En in het weekend haal je verse eitjes of eigengemaakte kaas bij de boer aan de dijk. Weten wat je moet doen? Bij zelfbouw komen veel dingen op je af. Je hebt vast veel vragen. Daarom zijn wij er om je te begeleiden en met je mee te denken. We bieden een uitgebreid netwerk die je verder kan helpen op het gebied van duurzaamheid, hypotheken, bouwkosten, ontwerp en nog veel meer. Ook is er een Koperscoach beschikbaar voor al je vragen. Wat is het aanbod?

Kavels
Het project in Nieuwerbrug telt in totaal 28 kavels. De kavels hebben verschillende groottes en zijn bestemd voor verschillende woningtypes. Je kan bijvoorbeeld een kavel kopen waar je een geschakelde woning op bouwt, ofwel je muren grenzen direct aan die van je een kavel waar je vrijstaand op kan bouwen.

U kunt op alle beschikbare kavels een optie nemen. Een optieperiode duurt maximaal 12 weken. Je kan in deze periode verder onderzoeken of een eigen huis bouwen, op de kavel van jouw voorkeur, mogelijk is. Daarna teken je de koopovereenkomst. Je hebt dan maximaal één jaar de tijd om je plannen verder uit te werken en een bouwvergunning aan te vragen.

Heb je interesse in een kavel, schrijf je dan in via onze website nemen snel contact met je op.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2019
Start bouw juli 2019
Verwachte oplevering juni 2021

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zelf bouwen in Mijn Eigen Wiericke

Van € 97.500 tot € 205.000 v.o.n.