De Verwondering

Nieuwveen Verkoop gestart
Van € 237.000 tot € 521.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 67 (13 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 448 tot 1.165 m²

Project De Verwondering

De Verwondering in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop)
Wonen in een park, naast de golfbaan!

De Verwondering is een woon- en recreatiegebied met een idyllische en landelijke uitstraling. Ook is er een toegankelijk en ruim opgezet wandel- en speelpark. En via een trekvlot kunt u een rondje om de golfbaan heen wandelen.

De Verwondering bestaat uit drie eilanden: het Parkeiland, het Noordereiland en het Zuidereiland. De eilanden worden in deze volgorde ontwikkeld. Tussen de eilanden liggen sloten van minimaal 10 meter breed. In totaal komen er maximaal 166 woningen, waarvan een groot deel vrijstaand en twee-onder-een-kap.

Het Noordereiland
Dit eiland is het kleinste wooneiland binnen de Verwondering. Kavels met verschillende breedtes bieden de mogelijkheid om een vrijstaande, gasloze woning te bouwen. De brede lanen op het eiland dragen bij aan een ruim opgezette wijk met allure. De verkoop van dit eiland is inmiddels gestart. Het biedt ruimte aan 34 vrijstaande woningen, waarvan 5 woningen die door een projectontwikkelaar worden ontwikkeld.

Het Parkeiland
Het eiland bestaat uit 29 vrije kavels die aan de westkant liggen, een gedeelte voor CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) en een deel waar een ontwikkelaar rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen heeft gebouwd. Dit eiland is op één kavel na helemaal verkocht. De bouw van de laatste woningen vindt nu plaats.

Het Zuidereiland
Dit eiland biedt naast woningen ook plaats voor maatschappelijke voorzieningen, zoals een gezondheidscentrum of een basisschool. Het Zuidereiland krijgt een waterrijke opzet en diversiteit aan kavels en enkele tweekappers. Dit deel ontwikkelen we later.

De gemeente Nieuwkoop is een welstandsvrije gemeente. Het bestemmingsplan laat veel toe om een bijzondere woning te creëren op één van de kavels.

Voor meer informatie kunt u bellen naar ons kantoor in Nieuwkoop.

Foto's

Omgeving

Het woningbouwproject De Verwondering ligt in Nieuwveen en grenst aan een 18-holes golfbaan. Deze golfbaan is uitgeroepen tot de mooiste golfbaan van Zuid-Holland. Nieuwveen maakt deel uit van gemeente Nieuwkoop en ligt midden in het Groene Hart. De gemeente Nieuwkoop is bekend om haar prachtige natuur, waaronder de Nieuwkoopse Plassen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2018

Woningtypen

Van de 67 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Deerenberg & Van Leeuwen

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0172-521010
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Verwondering

Van € 237.000 tot € 521.000 v.o.n.