Bosrijck Wonen

Nooitgedacht In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 3

Project Bosrijck Wonen

Bosrijck Wonen – 3 Riante vrijstaande bosvilla’s in Nooitgedacht.

Start verkoop op 27 oktober a.s.! Schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief van dit project op nieuwwonendrenthe.nl om als eerste op de hoogte gehouden te worden!

Zoekt u de optimale woning die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Dan is Bosrijck Wonen iets voor u! Een uniek kleinschalig plan gesitueerd op een prachtige plek aan de Boslaan en Germondylaan in Nooitgedacht nabij Rolde.

Nooitgedacht is een ruim opgezette en groene wijk met veel leef en speelruimte voor jong en oud! Het beschikt over prachtige natuur met bos en vijverpartijen. Hier kunt u nog genieten van de ruimte en het groen en wakker worden met het geluid van zingende vogels in uw tuin. Nooitgedacht ligt ten zuiden van het dorp Rolde. Rolde is een oorspronkelijk esdorp en heeft een gezellig centrum met uitstekende voorzieningen zoals winkels, eet- en drinkgelegenheden, een basisschool en biedt diverse sportmogelijkheden. Met de goeie ligging aan de N33 zijn Groningen, Assen en Emmen met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zo zit u op slechts 10 autominuten van Assen!

Riant wonen in het groen

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels (circa 610 m2 tot 820 m2). Het groen aan de voor – en achterzijde zorgen voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

De bosvilla’s

De vrijstaande bosvilla’s mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de bosrijke omgeving. Het karakteristieke ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. Op de verdieping treft u drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een bergruimte. De grote zolder is bereikbaar middels een vlizotrap.

Prijsindicatie: vanaf € 569.900,- v.o.n.

Bijzonderheden:
-Onder architectuur gebouwd
-Hoogwaardige afwerking
-Zeer duurzaam
-Geheel gasloos
-Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
-Voorzien van 24 zonnepanelen
-Luxe houten garage
-Diverse optiemogelijkheden zoals een slaapkamer en badkamer op de begane grond

Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop oktober 2021

Woningtypen

In dit project worden 3 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bosrijck Wonen

Prijs op aanvraag