Offem Zuid West - start online verkoop 9 november as.17.00 uur

Noordwijk (ZH) In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29

Project Offem Zuid West - start online verkoop 9 november as.17.00 uur

START ONLINE VERKOOP DINSDAG 9 NOVEMBER A.S 17.00 UUR. Vanaf dat moment is alle verkoopinformatie beschikbaar via de website offemzuidwest.nl en kunt u uw bouwnummer voorkeuren aangeven.

OFFEM ZUID WEST
Een unieke plek om te wonen
De ontwikkeling van de nieuwbouwwijk Offem Zuid gaat in volle vaart. De eerste deelgebieden zijn bewoond, andere deelgebieden zijn volop in ontwikkeling. Op de locatie gelegen tussen de Herenweg en de gerealiseerde woningen van de eerste fase van Offem Zuid komt een nieuw deelgebied: Offem Zuid West.

Wonen met karakter
Offem Zuid West wordt een prachtige nieuwe woonwijk van 29 grondgebonden woningen in een mooie mix van 16 herenhuizen, 8 hofwoningen (middeldure huur*), 4 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa. Offem Zuid West vormt dé ontbrekende schakel tussen de oude kern van Noordwijk Binnen en Offem Zuid. Het plan is geïnspireerd op de Noordwijkse architectuur en de karakteristieke elementen uit de omgeving.
(*) de middeldure huurwoningen worden toegewezen conform gemeentelijk beleid.

Offem Zuid West vormt dé ontbrekende schakel tussen de oude kern van Noordwijk Binnen en Offem Zuid. Het plan is geïnspireerd op de Noordwijkse architectuur en de karakteristieke elementen uit de omgeving.

Planning
Naar verwachting start de verkoop van de woningen in november.

Schrijf u in
De website is bedoeld om u een impressie te geven van het plan en u alvast een beetje ‘verliefd’ te laten worden op misschien wel uw nieuwe woonplek. Bent u geïnteresseerd in een woning en wilt u op de hoogte blijven, laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op offemzuidwest.nl. Wij informeren u dan wanneer de verkoop start.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop november 2021

Woningtypen

In dit project worden 29 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Offem Zuid West - start online verkoop 9 november as.17.00 uur

Prijs op aanvraag