Eschlanen III

Norg Bouw gestart
Van € 367.450 tot € 493.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (1 beschikbaar)
  • Wonen 119 tot 125 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4
  • Perceel 155 tot 372 m²

Project Eschlanen III

Prachtig wonen in Eschlanen
70% van de woningen is verkocht! Start bouw 1e kwartaal 2023

Er zijn nog slechts enkele woningen in Eschlanen III beschikbaar!
Wil jij kans maken op één van de mooie woningen in Eschlanen III. Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over die prachtige nieuwbouwproject!

Eschlanen III
In Eschlanen III in Norg worden 22 woningen gerealiseerd. Het gaat om 16 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. De rijwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 119 m² en beschikken standaard over 3 slaapkamers. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een slaapkamer op de begane grond en beschikken over een woonoppervlakte van circa 123 m². Beide woningtypes zijn gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen, meld je aan voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Heerlijk wonen voor iedereen
Vanuit je nieuwe huis loop je zo naar de aangrenzende es, bossen, heidevelden en weilanden. Via zandpaden die de wijk verbinden met de omliggende natuur. Samen met het vrolijke gekwetter van vogels en andere natuurgeluiden is het heerlijk ontwaken in Eschlanen. Ben jij op zoek naar een duurzame woning midden in de natuur? Maar wel op steenworp afstand van winkels en levendigheid? Dan is Eschlanen III, in de wijk Oosterveld, echt iets voor jou! Oosterveld ligt aan de oostkant van oude dorpskern van Norg. Het is een nieuwe wijk, waar in totaal circa 225 woningen worden gebouwd. Ongeveer de helft daarvan is al gebouwd en bewoond. Eschlanen III is een deelgebied van Oosterveld.

De woningen van Eschlanen I worden inmiddels bewoond en de woningen van Eschlanen II zijn in aanbouw. Nu is het de beurt aan Eschlanen III. Eschlanen III telt zestien gezinswoningen, verdeeld over vier rijen met vier woningen. En zes twee onder één kap woningen met slaap- en badkamer op de begane grond. De woningen liggen op royale kavels en bieden volop ruimte en privacy in een natuurlijke omgeving. Kenmerkend voor de woningen van Eschlanen III is het specifieke karakter. De gevarieerde raampartijen, gevelafwerkingen en kleurstellingen zorgen voor een unieke uitstraling. De indeling van de woningen is afgestemd op de doelgroep.

Welke woning van Eschlanen III noem jij straks jouw thuis?

Rijwoning – Type tussenwoning
De tussenwoningen van de vier-onder-één-kap rijen zijn ruim en comfortabel. Ze bieden volop leefruimte in en om het huis. Parkeren? Geen probleem. Genoeg ruimte in de nabij gelegen parkeerhavens.
- Woonoppervlakte circa 119 m²
- Standaard 3 slaapkamers
- Met sanitair van Villeroy & Boch
- Warmtepomp
- Eén dakvlak voorzien van geïntegreerde zonnepanelen
- Parkeren in parkeerhavens

Rijwoning – Type hoekwoning
Een hoekwoning betekent: veel ruimte, veel licht en veel privacy. Heerlijk wonen dus! Zo ook in de hoekwoningen van de vier-onder-één kap in Eschlanen III. Parkeren doe je op eigen terrein. En met diverse opties pas je je woning aan naar je eigen smaak.
- Woonoppervlakte circa 119 m²
- Standaard 3 slaapkamers
- Met sanitair van Villeroy & Boch
- Warmtepomp
- Eén dakvlak voorzien van geïntegreerde zonnepanelen
- Parkeren op eigen terrein

Twee onder één kap woningen
In de twee onder één kap woningen vind je een royale living, de slaapkamer én de badkamer op de benedenverdieping. Een woning waar je jarenlang in kunt blijven wonen, in welke levensfase je ook zit. Op de eerste verdieping heb je de mogelijkheid om extra (slaap)kamers te maken. Met de diverse opties pas je je woning aan naar je eigen smaak.
- Woonoppervlakte circa 123 m²
- Standaard slaap- en badkamer op de begane grond
- Sanitair van Villeroy en Boch
- Warmtepomp
- Parkeren op eigen terrein

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw februari 2023

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eschlanen III

Van € 367.450 tot € 493.950 v.o.n.