Buurtschap het Burgje | Fase 2

Odijk Bouw gestart
Van € 555.767 tot € 725.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 44 (geen beschikbaar)
 • Wonen 149 tot 171 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 250 tot 503 m²

Project Buurtschap het Burgje | Fase 2

BOUW GESTART | Nog enkele bouwnummers te koop!

Heb jij interesse in één van de woningen in Buurtschap Het Burgje? Maak dit dan kenbaar door je in te schrijven via de projectwebsite (buurtschaphetburgje.nl). Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen of om een gesprek in te plannen over één van de laatste beschikbare bouwnummers. Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid, plattegronden van de woningen en overige verkoopdocumentatie kun je ook terecht op de projectwebsite (buurtschaphetburgje.nl).

---

Buurtschap Het Burgje bestaat uit 141 woningen die gelegen zijn rondom één van de centrale groene hotspots. Het beste van beide werelden is de basis van het Buurtschap. Fase 2 bestaat uit 44 woningen waaronder rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-éénkap woningen en vrijstaande woningen.

Genieten van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik en de vruchten plukken van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Het ene moment in hartje Utrecht gezellig uit eten, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Ruimte voor de kinderen om vrijuit te spelen en te genieten van de wijde vergezichten. Tevens is de link met de natuur nauw verweven in het concept en niet enkel een 'groen sausje'.
Een landelijk Buurtschap met twee unieke hotspots: Het Burgje en de Heuveltjes. In beide hotspots staat de rijke geschiedenis en de relatie met het omliggende landschap centraal. Deze markante en grote openbare ruimte biedt niet alleen ruimte voor, maar zorgt er ook voor dat het archeologische 'archief' bewaard kan blijven. Want de Buurtschap ontleent haar identiteit niet alleen aan de karakteristieke openbare ruimtes en levendige mix van functionaliteiten van Het Burgje, maar ook aan de dorpse en warme architectuur.

Het Buurtschap bestaat uit rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter die, naar het lijkt, willekeurig uitgestrooid zijn. Doordat de mogelijkheid bestaat van het toevoegen van verschillende opties krijgen de woningen nog meer een eigen persoonlijkheid.
De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop augustus 2019
Start bouw juni 2020
Verwachte oplevering september 2021

Nieuws

 • 13 december 2020

  Riant en landelijk wonen in Buurtschap Het Burgje

  De tweekapper heeft een riant woonoppervlak van 165 m². Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze wordt casco opgeleverd, wat jou als koper de mogelijkheid biedt om jouw droomkeuken te (laten) ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 26 april 2020

  Eerste woning opgeleverd! | Buurtschap het Burgje, Odijk

  Nieuwbouwproject Buurtschap het Burgje in Odijk bestaat uit rij-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 23 maart 2020

  Al 70% verkocht | Buurtschap het Burgje fase 2, Odijk

  Fase 2 van Buurschap het Burgje bestaat uit 44 woningen in diverse woningtypes: hoekwoningen, rijwoningen, twee-onder- één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woonoppervlaktes van de woningen variëren van 139 ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 44 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Keizer makelaars Houten

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6375566

Halbertsma van den Boom V.O.F.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 030-6568700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads