Buurtschap het Burgje | Fase 3.2

Odijk Verkoop gestart
Van € 577.432 tot € 758.492 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (geen beschikbaar)
  • Wonen 156 tot 183 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 143 tot 492 m²

Project Buurtschap het Burgje | Fase 3.2

IN VERKOOP! | Nog enkele bouwnummers beschikbaar!

Heb je interesse in een woning in Buurtschap Het Burgje? Neem dan contact op met de makelaar om na te gaan of er nog bouwnummers beschikbaar zijn. Op de projectwebsite (buurtschaphetburgje.nl) tref je per bouwnummer de verkoopdocumentatie aan zoals de brochure en de verkoopplattegronden. Digitaal inschrijven voor de woningen is mogelijk middels de projectwebsite.

---

Buurtschap Het Burgje bestaat uit 141 woningen die gelegen zijn rondom één van de centrale groene hotspots. Het beste van beide werelden is de basis van het Buurtschap. Fase 3 bestaat in totaal uit 55 woningen waarvan nu de laatste 34 woningen in verkoop gaan. Deze 34 woningen liggen aan de zij strook in het project en kennen een vrije en rustige ligging. Het aanbod is zeer divers waardoor er voor ieder wat wils is: Rij- en hoekwoningen, tweekappers en ook een aantal vrijstaande woningen. Deze woningen zijn onderverdeeld in verschillende types. Kijk voor meer specificaties op de prijslijst zodat je gemakkelijk jouw favoriete bouwnummer kunt bekijken! Voor de woningen zijn diverse meerwerkopties mogelijk, welke zijn op te vragen bij de projectmakelaar. Alle informatie per bouwnummer tref je onder de situatiekaart op de projectwebsite!

Genieten van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik en de vruchten plukken van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Het ene moment in hartje Utrecht gezellig uit eten, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Ruimte voor de kinderen om vrijuit te spelen en te genieten van de wijde vergezichten. Tevens is de link met de natuur nauw verweven in het concept en niet enkel een 'groen sausje'.
Een landelijk Buurtschap met twee unieke hotspots: Het Burgje en de Heuveltjes. In beide hotspots staat de rijke geschiedenis en de relatie met het omliggende landschap centraal. Deze markante en grote openbare ruimte biedt niet alleen ruimte voor, maar zorgt er ook voor dat het archeologische 'archief' bewaard kan blijven. Want de Buurtschap ontleent haar identiteit niet alleen aan de karakteristieke openbare ruimtes en levendige mix van functionaliteiten van Het Burgje, maar ook aan de dorpse en warme architectuur.

Het Buurtschap bestaat uit rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter die, naar het lijkt, willekeurig uitgestrooid zijn. Doordat de mogelijkheid bestaat van het toevoegen van verschillende opties krijgen de woningen nog meer een eigen persoonlijkheid. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.

Heb je interesse in een woning in Buurtschap Het Burgje? Neem dan contact op met de makelaar om na te gaan of er nog bouwnummers beschikbaar zijn. Op de projectwebsite (buurtschaphetburgje.nl) tref je per bouwnummer de verkoopdocumentatie aan zoals de brochure en de verkoopplattegronden. Digitaal inschrijven voor de woningen is eveneens mogelijk middels de projectwebsite.

Meld je aan op de projectwebsite om op de hoogte gehouden te worden zodat je niets mist! Neem bij vragen gerust contact op met één van de projectmakelaars.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop september 2020
Start bouw maart 2021
Verwachte oplevering mei 2022

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Keizer makelaars Houten

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6375566

Halbertsma van den Boom V.O.F.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 030-6568700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads