Queen Oldenzaal | 7 koopappartementen

Oldenzaal Verkoop gestart
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (geen beschikbaar)

Project Queen Oldenzaal | 7 koopappartementen

Het voormalige Stadshart-gebouw, ooit het arbeidsbureau, transformeert binnen afzienbare tijd, in een kleinschalig comfortabel appartementencomplex genaamd Q U E E N. Met de komst van Queen is de toekomst voor dit eigenzinnige gebouw al net zo inspirerend. Queen biedt 6 koopappartementen en één penthouse met een metrage van ongeveer 96 tot 156 m². De entree is al prachtig met haar sierlijke vide, het voelt als thuiskomen. Eenmaal thuis neem je plaats op je terras, balkon of daktuin en geniet je van het uitzicht over de stad.

Een ideale woonspot op de hoek van de Steenstraat en Nieuwstraat, in het bruisende hart van Oldenzaal. Supermarkten, horecagelegenheden en winkelcentrum De Driehoek liggen op loopafstand. Perfect wanneer u liefhebber bent van een spontane borrel of even lekker een uurtje wilt shoppen. En weet u wat zo leuk is? Iedere maandag en zaterdag is er markt! Over parkeren in de binnenstad hoeft u zich ook geen zorgen te maken: ieder appartement is voorzien we van een parkeerplaats of garage.

Schrijf u nu vast in, dan houden wij je op de hoogte en ontvang je een uitnodiging voor het start-verkoop-event!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

In dit project worden 7 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Queen Oldenzaal | 7 koopappartementen

Prijs op aanvraag