De Vlierbrink

Ommen Bouw gestart
Van € 179.820 tot € 559.300 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 47 (6 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 177 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 135 tot 1.105 m²

Project De Vlierbrink

Nieuw wonen in een bestaande wijk

Wonen in De Vlierbrink is bijzonder wonen.

Je woont hier in een fraai, splinternieuw huis in de bestaande woonwijk de Vlierlanden. Zo heb je al het gemak en comfort van nieuwbouw, maar tegelijkertijd de gezelligheid van een bewoonde buurt. Ook bijzonder is dat de woningen zeer compleet worden opgeleverd. Badkamer, sanitair, zonnepanelen? Allemaal inclusief!

En misschien nog wel het meest bijzondere: de woningen zijn volledig gasloos, zeer energiezuinig en klaar voor de toekomst.

De uitbreiding in Vlierlanden 1c via de bouwcombinatie gaat de laatste fase in, binnenkort start de verkoop van het laatste blokje van 4 woningen.

Hier is het tevens mogelijk om bij de hoekwoning een slaapkamer en badkamer te realiseren, een veel gekozen mogelijkheid bij de eerder verkochte woningen.
Tevens zijn er 4 vrijstaande woningen te koop of kavels waar u samen met de architect en aannemer uw eigen droomwoning kunt realiseren, wilt graag een grote vrije kavel dan hebben we deze nog gecombineerd met de geschakelde Vliervilla's

Verlengstuk van het project zijn dus de geschakelde Vlier Villa's, prachtige landelijke woningen met vele mogelijkheden.

Kijk bij de verschillende woningen binnen dit project naar het laatste beschikbare aanbod, bezoek de projectwebsite of bel de makelaar naar uw keuze die aan het project verbonden is.

Foto's

Omgeving

De Vlierbrink ligt aan de noordoostelijke rand van Ommen tussen stad en bos.

En ook fijn; alles is dichtbij!

Heerlijk wandelen of fietsen in het bosgebied Ommerbos, bootje varen op de Vecht of winkelen in de veelzijdige winkelstraten van de binnenstad. Het dorp Dalfsen ligt bijna tegen Ommen aan en de stad Zwolle is een kleine twintig minuten rijden. Binnen 10 minuten fiets je naar de binnenstad van Ommen.
Een kopje koffie op één van de terrasjes, even naar de markt of een avondje uit? Het is allemaal dichtbij. Kinderen kunnen vlakbij huis naar school en naar de kinderopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kun je prima terecht bij de supermarkt om de hoek. Sportpark Westbroek ligt ten noorden van De Vlierbrink en is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2020
Start bouw augustus 2020

Woningtypen

Van de 47 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing