De Heerdt

Oosterwolde (GE) Verkoop gestart
Van € 260.000 tot € 370.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 97 tot 140 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 100 tot 269 m²

Project De Heerdt

Wonen aan de rand van Oosterwolde!  

In het plan "De Heerdt" worden 14 duurzame woningen gerealiseerd:
- 5 gezinswoningen;
- 4 levensloopbestendige woningen;
- 5 starterswoningen.

De woningen worden voorzien van de nieuwste technieken en zijn klaar voor de toekomst. Er is géén gasaansluiting meer aanwezig en zijn op-en-top geïsoleerd volgens de nieuwste BENG-eisen omtrent duurzaamheid. 
Iedere woning wordt voorzien van een eigen warmtepomp, zonnepanelen, HR++ glas en is luchtdicht gebouwd.

Deze woningen voldoen aan de isolatie eisen die door hypotheekbanken gesteld worden voor het afsluiten van een groene hypotheek. Energielabel A+++.
Om een groene hypotheek af te kunnen sluiten heeft u een zogenaamde Groenverklaring nodig. Praktisch betekent dit voor u voor een groot deel van uw hypotheekbedrag een rentekorting tot maar liefst 0,5% op uw hypotheek.
Uw hypotheekadviseur vertelt u er graag meer over. 

Het plan wordt gerealiseerd op de locatie van het voormalige dorpshuis "De Heerdt". Iedere woning heeft een unieke kavel (eigen grond), kavelgroottes variëren tot en met een grootte van 255 m².

Oosterwolde is een uniek dorp met een fijne ligging. Om het dorp is veel natuur te vinden zoals uitgestrekte weiden, de randmeren, de Veluwse bossen en heide. Via de Oostendorperstraatweg en Mheneweg Noord bent u binnen 5 minuten in de kernen van de naastgelegen plaatsen Oldebroek en Elburg waar u voor alle voorzieningen terecht kunt. De schitterende Hanzestad Kampen ligt op minder dan 15 km afstand. Ook ligt de locatie dichtbij de A28 en N50/N50 en spoorverbinding via Wezep, wat zorgt voor een snelle verbinding met Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn.
In het dorp heerst een leuke, gezellige dorpscultuur. Een bloeiend verenigingsleven zoals de eigen voetbalvereniging, muziekvereniging, gymnastiekvereniging en diverse andere verenigingen.

Vraag het informatie op via Pleiter Makelaars & Taxateurs. Dit kan per e-mail of ook telefonisch. 

BELANGRIJK:
- vul het inschrijfformulier in en lever het formulier vóór maandag 13 juni om 12:00 uur a.s. in bij Pleiter Makelaars & Taxateurs per mail of op kantoor
- uw inschrijving wordt door de makelaar per e-mail bevestigd
- nadat deze termijn is verlopen, maakt de projectontwikkelaar de balans op. Eventueel kan er een loting volgen. De uitslag volgt in de week na het verstrijken van de sluitingsdatum.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Pleiter Makelaars & Taxateurs

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0525-631465
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Heerdt

Van € 260.000 tot € 370.000 v.o.n.