Klooster Ad Fontes

Ootmarsum Bouw gestart
Van € 560.000 tot € 600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (3 beschikbaar)
  • Wonen 121 tot 147 m²
  • Aantal kamers 3

Project Klooster Ad Fontes

Unieke appartementen in het Maria Ad Fontes klooster in Ootmarsum

Als je rondloopt in het voormalige klooster, voel je direct dat dit een geweldige plek is om te wonen. Een fascinerend gebouw boordevol authentieke elementen die de historie vertellen. Een plek die nooit verveelt, met verrassende hoeken, vormen en doorkijkjes. Helemaal nu het unieke gebouw een aantal nieuwe bestemmingen krijgt met luxe appartementen, commerciële en culturele ruimtes. De appartementen zijn allemaal heerlijk ruim met een balkon of loggia waar je kunt genieten van een ontbijt in de zon of etentje bij schemerlicht.

UNIEKE BINNENTUIN EN KAPEL
De binnentuin van het carrévormige gebouw wordt een prachtige eyecatcher met bomen, veel groen, bloemen en zitjes. Hier ontmoet je je buren of drink je een glaasje wijn met je vrienden in de middagzon. De oorspronkelijke kapel met de mooie toren blijft behouden en is ook voor gezamenlijk gebruik van de bewoners. Uniek om hier een bijeenkomst te houden!

10 APPARTEMENTEN
In het bestaande klooster zullen 10 appartementen worden ontwikkeld. De conceptindeling voor deze appartementen is in samenwerking met Loman Architecten bepaald. Bij elk appartement hoort één eigen parkeerplaats en een berging. Naast de twee trappenhuizen komt er voor 8 appartementen (m.u.v. CW3 en CW6) ook een lift, dit maakt de appartementen goed
bereikbaar.

GENIET VAN ALLE COMFORT
De appartementen zijn exclusief ontworpen door Loman Architecten en zijn allemaal erg ruim en luxe opgezet. De woonoppervlakte van de kleinere appartementen variëren van 70 m² tot 100 m². De grotere appartementen variëren van 115 m² tot 150 m². De appartementen worden compleet opgeleverd inclusief keuken, badkamer en tegelwerk. Weet jij al hoe je je woning wilt inrichten?

DE OMGEVING
Het klooster ligt in het centrum van Ootmarsum. Je woont midden in het Twentse stadje vol kunst en cultuur. Wandel door de prachtige oude straatjes vol galerieën en restaurantjes. Of geniet in de directe omgeving van de uitgestrekte natuur met volop sport- en recreatiemogelijkheden. Uiteraard zijn alle voorzieningen zoals scholen, supermarkten, zorg- en sportcentra in Ootmarsum aanwezig.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop februari 2022
Start bouw juni 2022

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Nieuw Wonen Twente

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 85 273 23 77
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Klooster Ad Fontes

Van € 560.000 tot € 600.000 v.o.n.