Eiland Ossenwaard

Ossenwaard Verkoop gestart
Van € 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
  • Wonen 187 tot 223 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 1.329 tot 1.914 m²

Project Eiland Ossenwaard

START VERKOOP | 11 mei 2022!

Het is zover project Eiland Ossenwaard gaat in verkoop. De verkoop zal starten op 11 mei 2022. Interesse in één van de luxe villa's op Eiland Ossenwaard? Maak uw interesse kenbaar bij de projectmakelaar zodat we u op de hoogte kunnen houden over project gerelateerde updates!

---

Op een unieke plek aan het water en in de natuur van het 'Groene Hart' van Nederland treft u het Eiland Ossenwaard. Dit project én deze plek zijn met recht uniek te noemen. Waar kunt u nog wonen op een eiland in de Randstad? De Ossenwaard is qua grootte het zestiende (bewoonde) eiland van Nederland en heeft een eigen plaatsnaam en postcode. Met een lengte van 1,3 kilometer en een uiterste breedte van 350 meter is de Ossenwaard het grootste privé eiland van Nederland.

WONEN OP HET EILAND OSSENWAARD
Het eiland heeft door haar omvang een rijke diversiteit aan natuur, waar u in alle rust of in groot gezelschap kunt genieten. Langs de oevers liggen diverse kleine strandjes, waar u kunt zwemmen of kunt aanmeren met een boot. Aan de uiterste noord- en zuidkant liggen uitgestrekte velden, waar verschillende vogel- en andere diersoorten leven. Het midden is dichter begroeid met grote bomenrijen.

Het eiland ligt in het midden van Nederland op 20 minuten rijden van de Dom in Utrecht. Op fietsafstand liggen de dorpen Schalkwijk en Tull en 't Waal. Op steenworp afstand vind u Nieuwegein en Vianen en binnen 40 minuten staat u op Schiphol of in de hoofdstad Amsterdam. De eerste grote supermarkt is te vinden in Schalkwijk en voor de uitgebreidere voorzieningen kunt u in Houten of Nieuwegein terecht. Heeft u even geen zin om de deur uit te gaan, dan kunt u de boodschappen ook gewoon op het eiland laten bezorgen. Het centrumgebied van het eiland ligt hoger dan de omliggende dijken waardoor er geen overstromingsgevaar is. Aan de noordoost zijde liggen diverse strandjes waar het in de warme seizoenen heerlijk vertoeven is!

Natuur maakt de mens gelukkiger! Op het Eiland Ossenwaard kunt u hier 365 dagen per jaar onbeperkt van genieten. Van wilde bloemen, boomgaarden, diversiteit aan vogels, mooie wandelpaden tot de in vrijheid loslopende paarden. Het is hier allemaal te vinden! Het water is wat De Ossenwaard tot het unieke Eiland Ossenwaard maakt. Aan de noordzijde van het eiland zal een privé aanlegmogelijkheid worden gecreëerd. Even afkoelen of voetje baden? Dat kan! Want op het eiland vindt u enkele mooie, fijnkorrelige zandstranden met ondiep water tot zeker tien meter uit de oever. Ongelooflijk dat dit bestaat, zo dicht bij de Randstand!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eiland Ossenwaard

Van € 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.