Eiland Ossenwaard

Ossenwaard
Van € 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 8 (4 beschikbaar)
 • Wonen 187 tot 223 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 1.329 tot 1.914 m²

Project Eiland Ossenwaard

WONEN OP EEN PRIVÉ-EILAND

** reeds 50% verkocht **

Met een lengte van 1,3 km en een uiterste breedte van 350 m is Eiland Ossenwaard het grootste privé eiland van Nederland. En u kunt daar nu gaan wonen!

In samenwerking met villabouwer ThuisinBouwen en Bekhuis & KleinJan Architecten is hier een prachtig project ontwikkeld van 8 vrijstaande en exclusieve villa's. Elk van de 8 villa's is uniek; wat ze met elkaar gemeen hebben, is een exclusieve uitstraling met witte gevels en rietgedekte kappen.

OSSENWAARD
Op Ossenwaard met haar unieke ligging en groene waterrijke omgeving worden een aantal karakteristieke en eigentijdse woningen gerealiseerd. Woningen, met een bijzondere eenheid en samenhang, maar ook een sterke eigenheid en individualiteit. Samenhang in een rijke en chique materialisatie en eenduidig kleurenpallet maar met diversiteit in vormgeving en detaillering. Door elke woning uniek te ontwerpen en af te stemmen op de specifieke locatie in Ossenwaard en de daarbij behorende oriëntatie ontstaan verschillende ruime villa’s passend op de plek. De karakteristieke witte woningen met rijke rietgedekte kappen zorgen voor een prachtige samenhang en fraaie overgang met het omliggende landschap. Daar waar de ene woning een moderne uitstraling heeft, leunt de andere meer op een traditionelere vormgeving. Al deze ingrediënten zorgen voor een prachtig levendig, groen en eigentijds gebied waar u prachtig kunt wonen in karaktervolle woningen. Dat maakt Ossenwaard juist zo uniek!

CENTRALE LIGGING MIDDENIN NEDERLAND
Over een centrale ligging gesproken... Het eiland ligt in het midden van Nederland op ongeveer een kwartier van de Dom in Utrecht. Op fietsafstand ligt het dorp Schalkwijk én het rustieke dorp Tull en ’t Waal. Op ca. 10 minuten rijden vindt u Nieuwegein en Vianen. En op ca. 35 minuten staat u op Schiphol óf in onze hoofdstad Amsterdam.

In Tull en ’t Waal, Nieuwegein en Houten zijn goede basisscholen en diverse sportscholen/verenigingen gevestigd. Gezellig uit eten, naar de film of theater kan in zowel Nieuwegein en Houten als de omliggende dorpen én uiteraard in de binnenstad van Utrecht.

DE ARCHITECT AAN HET WOORD
Hoe mooi is het om in een prachtig gebied met een rijke historie, fraaie ligging en groene waterrijke omgeving een aantal karakteristieke en eigentijdse woningen te mogen realiseren. Woningen, met een bijzondere eenheid en samenhang, maar ook een sterke eigenheid en individualiteit. Samenhang in een rijke en chique materialisatie en eenduidig kleurenpallet maar diversiteit in vormgeving en detaillering. Door elke woning uniek te ontwerpen en af te stemmen op de specifieke locatie in Ossenwaard en de daarbij behorende oriëntatie ontstaan verschillende ruime villa’s passend op de plek.

De karakteristieke witte woningen met rijke rietgedekte kappen zorgen voor een prachtige samenhang en fraaie overgang met het omliggende landschap. Daar waar de ene woning een moderne uitstraling heeft, leunt de andere meer op een traditionelere vormgeving. Al deze ingrediënten zorgen voor een prachtig levendig, groen en eigentijds gebied waar u prachtig kunt wonen in karaktervolle woningen. Dat maakt Ossenwaard juist zo uniek!

Als architect hebben we de vrije hand gekregen om het beeld van Ossenwaard vorm te geven. Een unieke opdracht waar wij ons als architectenbureau als een vis in het water bij voelen. Met onze ruime jaren van ervaring in de particuliere woningbouw in het hogere segment is dit een opdracht die ons op het lijf is geschreven.

HET BUITENLEVEN STAAT CENTRAAL
Het eiland heeft door haar omvang een rijke diversiteit aan natuur, waar u in alle rust alleen of met meerderen van kunt genieten. Langs de oevers liggen diverse kleine strandjes, waar u kunt zwemmen of kunt aanmeren met een boot. Aan de uiterste noord- en zuidkant liggen uitgestrekte velden, waar verschillende vogel- en andere diersoorten leven. Het midden is dichter begroeid met grote bomenrijen. Er zijn diverse vijvers en zelfs een oude boomgaard, waar verschillende soorten fruit geoogst kunnen worden.

365 DAGEN PER JAAR ONBEPERKT GENIETEN
Natuur maakt de mens gelukkiger! Op het Eiland Ossenwaard kunt u hier 365 dagen per jaar onbeperkt van genieten. Van wildebloemen, boomgaarden, diversiteit aan vogels, mooie wandelpaden tot de in vrijheid loslopende paarden. Het is hier allemaal tevinden! Het water is wat De Ossenwaard tot het unieke Eiland Ossenwaard maakt. Aan de noordzijde van het eiland zal een privé-aanlegmogelijkheid worden gecreëerd. Even afkoelen of voetje baden? Dat kan! Want op het eiland vindt u enkele mooie, fijnkorrelige zandstranden met ondiep water tot zeker tien meter uit de oever. Ongeloofl ijk dat dit bestaat, zo dicht bij de Randstad!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Neem snel contact op met één van de makelaars van Christie's International Real Estate|R365. Wij vertellen u graag meer over dit unieke project. Bel of stuur een bericht via deze website.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • Vrijstaande villa

  Vrijstaande woning Van € 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.
  • wonen 187 tot 223 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Ossenwaard 11 215 m² wonen 5 kamers € 1.649.500 v.o.n.
  Ossenwaard 12 223 m² wonen 5 kamers € 1.724.500 v.o.n.
  Ossenwaard 13 187 m² wonen 5 kamers € 1.599.500 v.o.n.
  Ossenwaard 15 214 m² wonen 5 kamers € 1.648.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eiland Ossenwaard

Van € 1.599.500 tot € 1.724.500 v.o.n.