Plan Oosterpark - laatste fase

Ouddorp Verkoop gestart
Van € 295.000 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (geen beschikbaar)
  • Wonen 111 tot 135 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 135 tot 520 m²

Project Plan Oosterpark - laatste fase

De inschrijvingsperiode voor de verkoop van deze laatste fase van Oosterpark loopt tot woensdag 7 oktober 12 uur.
Inschrijving vindt online plaats via de project site deze site treft u ook alle informatie aan. Als u behoefte heeft aan meer informatie, kunt u met ons kantoor contact op nemen via nummer 0187-486343

Aan de rand van Ouddorp wordt na de zomer gestart met de verkoop van de laatste fase van plan Oosterpark. Mis het niet! Deze fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen en een bouwkavel. Dit zijn ruime en praktische woningen: beschikbaar in twee verschillende varianten en voorzien van een individuele warmtepomp voor uw duurzame energie. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers.

In de directe omgeving zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden, met het duingebied en strand als hoogtepunt. Aan de andere kant van de Oosterweg ligt het dorpscentrum van Ouddorp met diverse winkels en restaurants.

Verkoopprijzen vanaf ca. €295.000,- v.o.n.
Verkoop eind september 2020

Meld je aan via zodat u op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws omtrent de laatste fase van dit nieuwbouwproject.

Foto's

Omgeving

Een populaire familiebadplaats als woonplaats, dat is genieten!
De familiebadplaats Ouddorp met haar prachtige stranden is tot ver buiten Nederland bekend. Het is het op een na grootste dorp op het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is rijk aan natuurschoon en aan mogelijkheden om tot rust te komen. Brede standen, schoon zand, helder zeewater, een historisch centrum en mooie natuurgebieden waar je urenlang kunt lopen zonder in een drukke massa terecht te komen. Al met al is het goed wonen in Ouddorp!

Voordelig en duurzaam wonen op een toplocatie
Wie in Ouddorp opgroeide of de buurt goed kent, blijft er het liefst wonen. Want waar vind je dezelfde gemoedelijkheid in zo'n prachtige omgeving? Nou, in het kleinschalige nieuwbouwproject Plan Oosterpark! Dat is goed nieuws want VolkerWessels Vastgoed start na de zomer (2019) met de verkoop van 14 twee-onder-een-kap-woningen en 1 bouwkavel in het laatste plandeel van Oosterpark. De woningen in deze fase zijn beschikbaar in twee breedte maten, diverse tuinliggingen en beschikken allemaal over en individuele bodemwarmtepomp waarmee de woning verwamt en gekoeld kan worden: comfortabel en duurzaam. Een deel van de woningen ligt met de achtertuin direct aan het bos.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2020

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaar

Van Rossum Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0187 486343
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Plan Oosterpark - laatste fase

Van € 295.000 tot € 495.000 v.o.n.