Oranje Bolwerck

Oudewater
Van € 645.000 tot € 760.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (8 beschikbaar)
  • Wonen 108 tot 145 m²
  • Aantal kamers 3

Project Oranje Bolwerck

Buitengewoon mooi wonen aan de Grote Gracht op loopafstand van de Oudewaterse binnenstad. Wonen op een unieke locatie in het centrum, in een prachtig appartement met blijvend vrij uitzicht over water en groen.

De locatie valt binnen het beschermd stadsgezicht van Oudewater. Voor nieuwbouw geldt dat eigentijdse architectuur met hoge kwaliteit de voorkeur heeft boven traditionele architectuur. Het Oranje Bolwerck is een A-locatie wat tot uitdrukking komt in hoogwaardige architectuur in zowel de ontwerp kwaliteit, als in
de bouwmaterialen.

Het totale programma van de nieuwbouw bestaat uit 50 appartementen en 60 ondergrondse parkeerplaatsen. Tevens zijn er bergingen in de kelder aanwezig. De 60 parkeerplaatsen zijn op eigen terrein onder het gebouw gesitueerd. Het woonprogramma bestaat uit 10 huurwoningen, 10 kleine koopwoningen en 30 vrije sector appartementen. De 10 kleine koopwoningen zijn aan de gemeente verkocht. De 30 vrije sector appartementen worden te koop aangeboden. Deze 30 appartementen zijn gesitueerd op het water van de Grote Gracht. De overige 20 huur en koopwoningen
zijn gesitueerd aan de Sint Janstraat. Er zijn vier entreepartijen met ieder een trappenhuis en een lift die van de parkeerkelder naar de bovenste etage doorlopen.

Alle vrije sector appartementen zijn energiezuinig en gasvrij, voorzien van terras(sen), en een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. De extra parkeerplaatsen zijn optioneel te koop.
Vanuit de appartementen zijn de liften op geringe afstand bereikbaar. De liften lopen door vanaf de parkeerkelder naar de bovenste etage.

Interesse? Wij sturen u graag een uitgebreide brochure van het project!

Omgeving

Midden in de drukke randstad-Holland ligt Oudewater in een oase van rust in een prachtig polderlandschap.
Goed bereikbaar naar steden zoals: Gouda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en Woerden, dichtbij de A12, A2 en Oudenrijn.
Oudewater is een knooppunt voor tal van fiets- en wandelroutes.
Een goede keuze voor de juiste locatie. Want het is niet alleen het huis wat je koopt, maar ook de omgeving waarin je leeft.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Oranje Bolwerck

Van € 645.000 tot € 760.000 v.o.n.