Overmorgen

Overasselt
Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (geen beschikbaar)

Project Overmorgen

In Overmorgen komen circa 30 nieuwbouwwoningen, onderverdeeld in appartementen, rijwoningen en patiowoningen. De woningen zullen te koop worden aangeboden woningen, en mogelijk ook te huur. De appartementen en patiowoningen zijn ‘levensloopbestendig’, wat betekent dat alle woonfuncties samenkomen op één woonlaag. Daarmee zijn deze woningen ideaal voor senioren. De rijwoningen zijn met meerdere slaapkamers perfect voor gezinnen. Opgezet als een hofje, wordt het gezellig en vertrouwd wonen in Overmorgen.

Je vindt Overmorgen midden in Overasselt, aan de Hoogstraat, Laagstraat en Garstkampsestraat om precies te zijn. Hier maken de voormalige supermarkt, het pompstation en de wasstraat ruimte voor toekomstig wonen in het dorpshart. Jouw thuis, jouw toekomst!

Momenteel zijn we drukdoende met de uitwerking van de plannen voor Overmorgen. Hiervoor zijn we erg benieuwd naar wat jij zoekt! Vertel ons je woonwensen op

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 32 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Driessen Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 20:30
Bel 024-6490100

Van Casteren Makelaardij Schaijk

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0486-416082
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing