Markt van Matena

Papendrecht
Van € 1.030 tot 1.300 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (2 beschikbaar)
  • Wonen 86 tot 108 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Markt van Matena

Markt van Matena is vormgegeven als een speelse eenheid van 2 robuuste woontorens op een plint van winkels en voorzieningen.

De woontorens zijn robuust, maar ook eigentijds voorgegeven. Dit vindt u terug in de kleurstelling, maar ook de combinatie van strakke horizontale, verticale en schuine belijningen. De appartementen bevinden zich vanaf de eerste laag in beide woontorens. Toren 1 herbergt 18 appartementen. Toren 2 biedt plaats aan 22 appartementen.
De appartementen zijn er in verschillende afmetingen en oriëntaties. Elk appartement is voorzien van een volledig afgewerkte toiletruimte en badkamer. Daarnaast is er een moderne open keuken aanwezig, welke van alle gemakken is voorzien.

Uw eigen parkeerplaats treft u op het dak van de winkels. Dit afgesloten parkeerdek is met de auto bereikbaar met een hellingbaan. Vanuit uw appartement kunt u de parkeerplaatsen overdekt bereiken vanuit de het trappenhuis en de lifthal. Op de begane grond van het complex heeft elk appartement een ruime berging, waarmee u over voldoende bergruimte beschikt voor uw fietsen en bergkasten.

U kunt zich aanmelden voor het project door te bellen of te mailen naar Ooms Makelaars of Waltmann Makelaars.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ooms Makelaars Dordrecht

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 078-6144333

Waltmann Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 078-6442110
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing