Tuindershof fase 2

Pijnacker Verkoop gestart
€ 629.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (1 beschikbaar)
  • Wonen 148 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 150 m²

Project Tuindershof fase 2

Als je na een lange dag werken de wijk inrijdt, voel je het direct. Dit is fijn thuiskomen! Spelende kinderen, de buren kletsen even bij in de voortuin en de geur van bloemen hangt in de lucht. Hier woon je in een groene en duurzame woonwijk met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van het oude Pijnacker. In Tuindershof woon je in sfeervolle straatjes, aan groene lanen, aan de Meander of samen op een erf. Welkom in Tuindershof!

Meer informatie over Tuindershof? Ga dan naar de website van Tuindershof en schrijf je in!

Dorps wonen met natuur en water om je heen! De nieuwe woonwijk Tuindershof is speels van opzet en wonen kan er aan de dorpse linten, de groene lanen, de dorpse straatjes, aan de Meander of op één van de woonerven. De groene (speel)plekken door de wijk heen zorgen voor rust en ruimte. Tuindershof is een plek voor jong en ouder! Sporten, wandelen, spelen en ontdekken in de natuur. Het kan in Tuindershof!

Zie jij jezelf wel in Tuindershof wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens op de website van Tuindershof. Wij houden je dan op de hoogte over alle ontwikkelingen in Tuindershof.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

WVK Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 015-3109948
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tuindershof fase 2

€ 629.000 v.o.n.