Hemelrijk Puiflijk

Puiflijk Verkoop gestart
Van € 355.000 tot € 586.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 46 (15 beschikbaar)
 • Wonen 113 tot 159 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
 • Perceel 115 tot 326 m²

Project Hemelrijk Puiflijk

WIL JIJ WONEN IN EEN RUIMTELIJK OPGEZETTE WIJK & MET VEEL AANDACHT VOOR GROEN? SCHRIJF JE DAN NU IN VIA DE PROJECTWEBSITE.

Met het mooie nieuwbouwproject Hemelrijk worden er in totaal 68 woningen gerealiseerd: 46 koopwoningen en 22 (sociale) huurwoningen. Qua woningtypes komt er een divers aanbod voor iedere woonwens; van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Bekijk het actuele aanbod en de woninginformatie op de kavelkaart!

HEERLIJK WONEN IN HEMELRIJK
De projectlocatie aan de Koningsweg ligt op de grens van Puiflijk en Druten. Dit wordt een prachtige plek om te wonen, voor zowel starters als doorstromers.

EEN BIJZONDERE WIJK MET EEN GROEN KARAKTER
Hemelrijk wordt een wijk met een groen en natuurinclusief karakter. Zo komen er groene erfafscheidingen tussen het openbare gebied en de voortuinen en zijn er in het plan meerdere wadi’s (verlaagde groenstroken voor opvang van hemelwater) om wateroverlast tijdens piekbuien te voorkomen. Deze natuurinclusieve aspecten zorgen naast een fraaie uitstraling ook voor verkoeling tijdens de zomerhitte.

DUURZAAM WONEN
Kies je voor Hemelrijk, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien. Denk aan een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de BENG-eisen: de laatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit merk je terug in je woongenot – door het aangename binnenklimaat – én op je maandelijkse energienota!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2022

Nieuws

 • 4 april 2023

  Start bouw Hemelrijk Puiflijk gegarandeerd

  Nu alle opschortende voorwaarden zijn vervuld kan de bouw in juni van dit jaar gaan starten! Eerst zal de locatie bouwrijp gemaakt gaan worden. Dit zijn de voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om straks te ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 24 februari 2023

  Laatst beschikbare woningen Hemelrijk | Naderende start bouw

  Nog enkele woningen beschikbaar Veel enthousiaste optanten hebben inmiddels een verkoopgesprek bij de makelaar gehad of de koopovereenkomst getekend. Wil jij binnenkort ook een gesprek over misschien wel jouw nieuwe ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 15 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 085 - 0707700

Hans Janssen Garantiemakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-6777776

Sjuul van de Klok

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0487-518566
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads