Wheerlicht

Purmerend Verkoop gestart
Van € 321.000 tot € 509.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 52 (1 beschikbaar)
  • Wonen 62 tot 124 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Start bouw voorjaar 2021!

Project Wheerlicht

BOUW GESTART! NOG SLECHTS ENKELE APPARTEMENTEN TE KOOP!

"Wonen in de weerspiegeling van het water"

Wonen in één van de groenste wijken van Purmerend, in een appartement dat jouw woonwensen weerspiegelt: een ruime woonkamer, een comfortabele badkamer en één, twee of drie grote slaapkamers. Klinkt dat niet goed? In Wheerlicht, een markant woongebouw in de wijk Wheermolen, kan het allemaal. Bovendien ligt dit stoere en tegelijkertijd vriendelijke gebouw aan een brede singel, waardoor je balkon direct aan het water grenst. Heerlijk toch?
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Wheerlicht zal verrijzen in de strook tussen de Churchilllaan en de Richard Holstraat te Purmerend. Op deze locatie stond voorheen Wijkcentrum ’t Noot. Door deze ligging is er sprake van een uitermate goede bereikbaarheid. Niet alleen via de weg, maar bijvoorbeeld ook met het Openbaar Vervoer. De bus stopt voor de deur en binnen een half uur ben je op het Centraal Station in Amsterdam. Ook treinstation Purmerend "Overwhere" ligt feitelijk om de hoek, met een directe verbinding naar Amsterdam Sloterdijk en Schiphol.
Ook diverse andere voorzieningen zijn binnen handbereik. Denk maar eens aan Winkelcentrum Makado met diverse winkels en een supermarkt.

De architectuur van Wheerlicht
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Een architectenbureau dat er om bekend staat met z’n ontwerpen bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid, identificatie, individualiteit en flexibiliteit.
Wheerlicht is een expressief gebouw met karakter dat de wijk een gezicht geeft. Daarbij is de keuze gemaakt om een rode baksteen te gebruiken voor de gevel. Dit is anders dan in deze wijk te vinden is. Het valt zo op, maar past qua kleurstelling in de wijk.
Daarnaast is Wheerlicht een “gelaagd gebouw”, dat op de verschillende schaalniveaus verschillende gezichten laat zien.

De verkoop van de appartementen is gestart.
Heeft u interesse? Voor de actuele beschikbaarheid kunt u terecht op de projectwebsite of bij één van onze makelaars.

De verkoop geschiedt via de makelaarskantoren Sopar Makelaars, gevestigd op de Nieuwstraat 74-78 te Purmerend alsmede Hoekstra & van Eck makelaars, gevestigd op de Waterlandlaan 88 te Purmerend.

U bent van harte welkom!

Sopar Makelaars 0299-420097
Hoekstra en van Eck Purmerend 0299-200003

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2020

Woningtypen

Van de 52 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Sopar Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 16:00
Bel 0299-420097

Hoekstra en van Eck Nieuwbouw

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 020 636 05 80
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing