Looierskwartier

Rijen Bouw gestart
Van € 382.500 tot € 720.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 22 (2 beschikbaar)
 • Wonen 87 tot 167 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5

Project Looierskwartier

BOUW REEDS GESTART!

Alles in de buurt van het Looierskwartier!

Misschien heb je het al gehoord in de lokale media of via een dorpsbewoner. Op het braakliggende terrein aan de Stationsstraat in het centrum van Rijen, komt straks een nieuwbouwcomplex met moderne appartementen en winkels. Op de begane grond komt een supermarkt met kleine winkels. Boven de winkels komen 20 koopappartementen vanaf de 1e tot en met de 3e verdieping.

De appartementen komen boven een supermarkt. Een snelle boodschap is dus zo gedaan. Maar ook voor andere winkels hoef je nooit ver. In het dorpscentrum vind je andere supermarkten, het Kruidvat, de Hema, een bakker, slager, groenteboer en veel meer.

Winkelen
Rijen is de grootste plaats van de gemeente Gilze en Rijen en daar zijn de voorzieningen ook naar. In winkelcentrum Laverije vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. Want ook voor een lekker hapje eten, koffie met een vriendin of een nieuwe outfit kun je hier terecht. En wil je een middag echt uitgebreid shoppen, dan pak je de trein naar Breda. Vanaf Looierskwartier loop je zo naar het station en 10 minuten later ben je in hartje Breda.

Sport en recreatie
Lekker fit door het leven? Daar krijg je in Rijen ruimte voor. Van een sportschool tot een zwembad, tennisclub en golfbaan, je vindt het hier allemaal en ook nog eens heel dicht bij het Looierskwartier. Ook als je lekker wilt wandelen of fietsen, kan dat hier prima. De Leemputten en Boswachterij Dorst liggen het dichtst bij de nieuwbouwlocatie, maar u kunt ook de auto pakken naar de eindeloos mooie Loonse en Drunense Duinen.

Cultuur en horeca in Rijen
In het dorp is van alles te doen door de aanwezigheid van theaters, horeca en bibliotheek. Ook worden er geregeld activiteiten georganiseerd. Als je naar het centrum wandelt, kom je allerlei restaurants tegen om uitgebreid te lunchen, te dineren of om thuis te laten bezorgen. Net waar je zin in hebt.

Jouw nieuwbouwwoning is klaar voor de toekomst
Een nieuwbouwwoning? Dat is wel zo makkelijk én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Deze woningen zijn immers al zonder gasaansluiting gebouwd en beschikken ook nog eens over de nieuwste installaties als het gaat om het verwarmen van je woning en elektriciteit opwekken. Hiermee kun je dus met een gerust hart vooruit. Deze maatregelen zorgen ook (bij normaal verbruik) voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.

Heel Nederland stapt over
De gasaansluiting vervalt voor heel Nederland in 2050. De komende jaren zullen gemeentes hier al stapsgewijs naar toe werken. Als jouw buurt aan de beurt is, en je jouw bestaande woning gasloos wilt maken, krijg je te maken met flinke kosten.

Denk hierbij aan kosten voor:

Een luchtwarmtepomp,
vloerverwarming,
zonnepanelen,
isolatie van de muren, buitengevels, het dak en bijvoorbeeld de garage,
HR ++ glas,
inductiekookplaat en extra zuinige koel-vriescombinatie in de keuken.
Er komt dan veel op je af qua kosten, tijdsinvestering en energie die het kost om deze aanpassingen te doen. Als je een nieuwbouwwoning koopt dan heb je al deze zorgen niet. Je bent met nieuwbouw volledig voorbereid op een toekomst waarin Nederland wordt afgesloten van het gas. Dat geeft een gerust gevoel. Dat geeft een gerust gevoel.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van looierskwartier.nl.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw april 2023

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Appartement met verdieping

  Galerijflat Van € 629.000 tot € 639.000 v.o.n.
  • wonen 160 tot 162 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  A.Vlaminckxplein 21 160 m² wonen 5 kamers € 629.000 v.o.n.
  A.Vlaminckxplein 13 Verkocht onder voorbehoud 162 m² wonen 5 kamers € 639.000 v.o.n.
 • XL-Appartement

  Penthouse € 720.000 v.o.n.
  • wonen 167 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  A.Vlaminckxplein 23 167 m² wonen 5 kamers € 720.000 v.o.n.
  A.Vlaminckxplein 22 Verkocht 252 m² wonen 5 kamers € 938.000 v.o.n.
 • Type A

  Portiekflat Van € 382.500 tot € 387.500 v.o.n.
  • wonen 87 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type B

  Portiekflat Van € 432.500 tot € 469.000 v.o.n.
  • wonen 97 tot 107 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type C

  Portiekflat Van € 659.000 tot € 669.000 v.o.n.
  • wonen 151 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Looierskwartier

Van € 382.500 tot € 720.000 v.o.n.