De Brugwachter

Rijswijk (ZH) Bouw gestart
Van € 398.000 tot € 825.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
  • Wonen 87 tot 144 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project De Brugwachter

Op een unieke locatie, waar de Haagvliet en Delftse Vliet samenkomen wordt “De Brugwachter” gerealiseerd. U kijkt vanaf de rand van Leeuwendaal, vanuit uw terras of woonkamer uit over het vaarwater naar de opkomende zon. Aan de overzijde van het water schitteren de monumentale Nieuwe Tolbrug (ook bekend als Kippenbrug), Drievliet en park Hoekenburg/Arentsburgh.

Na jaren is er eindelijk weer een nieuwbouwontwikkeling in Oud Rijswijk……. en nog wel in de wijk “Leeuwendaal”. En wat voor een ontwikkeling! Kleinschaligheid, duurzaamheid en uitzicht zijn een van de vele kenmerken van dit project.

De Brugwachter is gelegen aan de Geestbrugkade aan de rand van de gewilde wijk “Leeuwendaal” en kijkt o.a. uit richting Voorburg. Het “Leeuwendaal” kenmerkt zich door haar lommerrijke en statige uitstraling. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Oud Rijswijk met een grote diversiteit aan restaurants en een snelle ontsluiting naar het Rijkswegennet en het centrum van Den Haag.

De gemeente Delft, Voorburg, Den Haag liggen op enkele fietsminuten afstand.

De verwachte start van de bouwwerkzaamheden is medio augustus 2021 met een verwachte oplevering circa 4e kwartaal 2022.

Zie ook de projectwebsite voor meer informatie

De appartementen
In het complex bevinden zich 13 appartementen die verdeeld zijn over 5 bouwlagen. In de verdiepte parkeergarage is er een ruime mogelijkheid om te parkeren. Er is tevens een mogelijkheid om een elektrisch oplaadpunt te installeren bij uw parkeerplaats.

De twee penthouses beschikken over een eigen garagebox met een extra aangrenzende opslagruimte. Achter het complex bevinden zich de individuele bergingen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2021
Start bouw september 2021

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Brugwachter

Van € 398.000 tot € 825.000 v.o.n.