Parkrijk - De Lanen fase 2

Rijswijk (ZH) In voorbereiding
Van € 425.950 tot € 490.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (46 beschikbaar)
  • Wonen 128 tot 142 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 118 tot 217 m²

Project Parkrijk - De Lanen fase 2

Parkrijk De Lanen: jouw bron van energie
Stel je eens voor... dat je opstaat in een omgeving waar het kriebelt en bruist. Een plek die uitnodigt tot spelen, sporten en ontdekken. Daar, waar iedereen naar hartenlust leeft. Simpelweg omdat de omgeving alles in zich heeft om je prettig, fit en veilig te voelen. Een stukje Nederland dat zó veelzijdig is dat je elke dag anders kunt inkleuren. Of je nu alleen, met vrienden of je kinderen bent. Zo’n plek waar alles wat je zoekt zó dichtbij is, vind je in Parkrijk De Lanen. Daar wordt wonen genieten.

Daar krijg je energie van.
De energie van De LanenKinderen die spelen in een veilige omgeving, volwassen die naar hartenlust sporten, wandelen, socializen of eropuit trekken ... Parkrijk De Lanen geeft iedereen de ruimte om te doen waar hij of zij energie van krijgt.
Met de steden Rijswijk, Rotterdam en Delft binnen handbereik, je dagelijkse faciliteiten om de hoek en het Wilhelminapark als je achtertuin. Kortom: jouw direct woonomgeving als een veelzijdige en bruisende energiebron. Met een weelde aan groen, natuur, activiteiten en sociale contacten. Dat is nou de rijkdom van Parkrijk.

Duurzaam wonen in een groene omgevingHet woningaanbod van Parkrijk De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, volgens het concept MorgenWonen, ruime Laanwoningen tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

Wel de energie; niet de kostenWonen in deze energiezuinige woningen betekent dat je fors bespaart op energiekosten. Bovendien kun je rekenen op een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Een heerlijk vooruitzicht waarmee je jezelf en het milieu een plezier doet.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop november 2020
Verwachte start bouw april 2021
Verwachte oplevering juni 2022

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 46 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Frisia Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

Olsthoorn NVM Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3084656
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing