Buitenplaats Hofstede | Woningen

Rijswijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 880.000 tot € 1.590.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 23 (4 beschikbaar)
 • Wonen 168 tot 213 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 251 tot 718 m²
Open Huis
 1. Zaterdag 7 oktober van 16:00 tot 17:30

Project Buitenplaats Hofstede | Woningen

Kom ook langs!

Om meer informatie te ontvangen over het project bent u 7 oktober vanaf 16.00 uur van harte welkom bij de Meet & Greet op de projectlocatie.
Wanneer: Zaterdag 7 oktober
Tijd: Ontvangst vanaf 16:00 uur tot 17.30 uur
Waar:
Projectlocatie Buitenplaats Hofstede, Van Vredenburchweg Rijswijk (voor wie met de auto komt: inrijden vanaf de zijde van de Huis te Landelaan)

Zie de projectwebsite voor de routebeschrijving

****
Het is zover! De realisatie van Buitenplaats Hofstede gaat van start! Medio oktober starten de infra-bouwwerkzaamheden op de locatie. Vooruitlopend hierop zal de tijdelijke bouwweg door het naastgelegen park worden aangelegd. Na het bouwrijp maken zal Bolton Bouw starten met de daadwerkelijke bouw van de woningen.

Met dit unieke project worden niet alleen exclusieve woningen en appartementen gerealiseerd, maar wordt ook de landgoederenzone van Rijswijk in ere hersteld. Kortom, een geweldige mijlpaal waar we graag bij stilstaan! Bekijk de nog beschikbare Landhuis appartementen en de resterende woningen!

Alle tekeningen en aanvullende informatie zijn terug te vinden op de website. U kunt zich inschrijven voor één of meer woningen. Kiest u voor een Twee-onder-één-kap-villa, een Bos Herenhuis of gaat uw voorkeur uit naar een stijlvol appartement in het Landhuis.
In de woningzoeker en op de prijslijst kunt u zien op welke woningen nog beschikbaar zijn.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.
Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.
Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Er wordt aan het eind van een lange oprijlaan, op de kop van de vijver een landhuis met 14 luxe appartementen en twee penthouses ontwikkeld. Verder is er op het landgoed plaats voor herenhuizen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

2 Vrijstaande parkvilla's
De rieten daken van de vrijstaande Parkvilla’s komen onder een hoek van 90 graden samen. Zo ontstaan als het ware woningen met 3 voorzijden. Wat vooral opvalt is de hoogte van deze villa’s. De buitenplaats heeft twee vrijstaande Parkvilla’s waarvan de villa met een woonoppervlakte van circa 210 m² aan de boerderijzijde is gelegen op een kavel van circa 717 m². De tweede Parkvilla is gelegen aan de boszijde op een kavel van circa 686 m² met een woonoppervlakte van circa 213 m². Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.

De Boerderijwoningen
De Boerderijwoningen zijn eigentijds, met op de hoek een markante woning met riet bekleed en wat hoger. Het staldeel is met staal bekleed. De luxe uitstraling is verkregen door een dakoversteek op een robuuste houten kolom. Binnen krijgen deze woningen door vides een ruimtelijke sfeer. Het woonoppervlakte varieert vanaf circa 173 tot maar liefst circa 195 m². Gelegen op kavels vanaf circa 270 tot 404 m². Buiten is een groot terras aan het water met een mooie zon inval. Eigenlijk een knipoog naar de boerderij van weleer met de kwaliteit van nu.

Bosvilla’s
Er komen 10 prachtige Bosvilla’s in Buitenplaats Hofstede met een woonoppervlak van ca. 184 m². De twee-onder-een-kapwoningen hebben een U-vormige indeling op de begane grond waardoor er een speelse indeling is.
De woningen zijn gelegen op ruime kavels en hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een heerlijke woonkeuken met openslaande deuren naar een overdekt terras. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer die aansluit op de zonnig gelegen achtertuin (zuidwest).
De ruime kavels zijn vanaf circa 346 tot 480 m². De bomen zorgen ervoor dat villa’s in de coulisse staan. Terughoudend zien ze vanuit het decor naar de waterpartij, het landhuis en de schitterende omgeving. De dakoverstekken, op stevige kolommen, zetten de gevel in de schaduw zodat ze niet teveel op de voorgrond treden.

5 Bosherenhuizen
Een herenhuis is een grote, statige woning uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw, oorspronkelijk bedoeld voor de gegoede burgerij.” Het is duidelijk waar deze woningen aan refereren. In Buitenplaats Hofstede komen straks 5 sfeervolle Bos Herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 171 tot circa 189 m². En wie nog meer ruimte wenst, kan optioneel de living uitbreiden. De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De kavelgrootte varieert vanaf circa 251 tot 402 m².
Er komen 5 prachtige brede Herenhuizen met een natuurlijke warme uitstraling en een gevarieerd gevelbeeld. Alle herenhuizen beschikken over een ruime voortuin en een diepe zonnige achtertuin. De hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage. De 3 tussenwoningen hebben tevens een parkeerplaats op eigen terrein. Aan de voorzijde kijken de woningen uit over het water en aan de achterzijde op groen.

Van Vredenburgh Villa's
Aan de lommerijke van Vredenburchweg komen twee karakteristieke villa’s die aansluiten op de architectuur in de omgeving. De villa’s liggen op ruime percelen en hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.
De woningen hebben een klassieke indeling met een afgesloten woonkamer en keuken (32 en 34 m²) Op de begane grond bevinden zich tevens een aparte werkkamer en een bijkeuken. De werkkamer is bereikbaar via de woonkamer en de bijkeuken bereik je via de grote woonkeuken welke aan de achterzijde van de woning is gelegen.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een balkon welke aan de voorzijde van de woning gelegen is.
Via een vlizotrap is de vliering (45 m²) bereikbaar.

Locatie
Buitenplaats Hofstede maakt straks weer op lommerrijke wijze deel uit van de Rijswijkse Landgoederenzone, een rijk cultuurhistorisch gebied dat bekendstaat om de zeven landgoederen en gelegen is rondom de van Vredenburchweg. Het wordt een prachtige plek om te wonen, dicht bij het Rijswijkse Bos, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en het Julialaantje dat in ere wordt hersteld. Ook het karakteristieke oude centrum van Rijswijk met de Herenstraat en de binnenstad van Den Haag zijn nabij.

Vanaf station Rijswijk staat u in 13 minuten op Den Haag CS. Met de trein bent u binnen het uur in Utrecht en Amsterdam. Met de fiets doet u er ongeveer een halfuur over om op het Scheveningse strand of bij het Kunstmuseum te komen. Op Den Haag Rotterdam Airport staat u na 20 minuutjes met de taxi. Rijswijk is makkelijk te bereiken via de A4 en de A13.

Bezien vanaf de Van Vredenburchweg wordt het gebied achter ’t Julialaantje gemeenschappelijk eigendom van de bouwnummers 1 t/m 36. Naast het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaars van het appartementengebouw wordt elke eigenaar van een appartement ook automatisch lid van de Parkvereniging. Het gemeenschappelijke terrein van de Parkvereniging is openbaar toegankelijk.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2023

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • Bos Herenhuis

  Tussenwoning Van € 880.000 tot € 930.000 v.o.n.
  • wonen 171 tot 189 m² wonen
  • aantal kamers 5 tot 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bos Herenhuis (Bouwnr. 31) 189 m² wonen 6 kamers € 880.000 v.o.n.
  Bos Herenhuis (Bouwnr. 32) 189 m² wonen 6 kamers € 880.000 v.o.n.
  Bos Herenhuis (Bouwnr. 30) Verkocht onder voorbehoud 178 m² wonen 5 kamers € 930.000 v.o.n.
  Bos Herenhuis (Bouwnr. 33) Verkocht onder voorbehoud 189 m² wonen 6 kamers € 880.000 v.o.n.
  Bos Herenhuis (Bouwnr. 34) Verkocht onder voorbehoud 171 m² wonen 5 kamers € 915.000 v.o.n.
 • Bosvilla | Twee-onder-een-kapwoning

  2-onder-1-kapwoning Van € 985.000 tot € 1.045.000 v.o.n.
  • wonen 182 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bosvilla (Bouwnr. 22) 182 m² wonen 5 kamers € 1.015.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 24) Onder optie 182 m² wonen 5 kamers € 985.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 23) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 985.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 25) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 985.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 26) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 995.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 27) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 1.000.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 28) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 1.005.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 29) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 1.000.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 35) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 1.030.000 v.o.n.
  Bosvilla (Bouwnr. 36) Verkocht onder voorbehoud 182 m² wonen 5 kamers € 1.045.000 v.o.n.
 • Boerderij woning

  Geschakelde woning Van € 935.000 tot € 1.160.000 v.o.n.
  • wonen 173 tot 195 m² wonen
  • aantal kamers 5 tot 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Boerderij woning (Bouwnr. 18) Verkocht onder voorbehoud 195 m² wonen 6 kamers € 1.160.000 v.o.n.
  Boerderij woning (Bouwnr. 19) Verkocht onder voorbehoud 173 m² wonen 6 kamers € 935.000 v.o.n.
  Boerderij woning (Bouwnr. 20) Verkocht onder voorbehoud 173 m² wonen 6 kamers € 935.000 v.o.n.
  Boerderij woning (Bouwnr. 21) Verkocht onder voorbehoud 175 m² wonen 5 kamers € 1.005.000 v.o.n.
 • Parkvilla | Vrijstaande Villa

  Vrijstaande woning Van € 1.490.000 tot € 1.590.000 v.o.n.
  • wonen 210 tot 213 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Parkvilla (Bouwnr. 17) Verkocht onder voorbehoud 210 m² wonen 5 kamers € 1.490.000 v.o.n.
  Parkvilla (Bouwnr. 37) Verkocht onder voorbehoud 213 m² wonen 5 kamers € 1.590.000 v.o.n.
 • Van Vredenburgh Villa | Twee-onder-een-kapwoning

  2-onder-1-kapwoning Van € 1.160.000 tot € 1.210.000 v.o.n.
  • wonen 168 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Van Vredenburgh Villa (Bouwnr. 38) Verkocht onder voorbehoud 168 m² wonen 6 kamers € 1.160.000 v.o.n.
  Van Vredenburgh Villa (Bouwnr. 39) Verkocht onder voorbehoud 168 m² wonen 6 kamers € 1.210.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Buitenplaats Hofstede | Woningen

Van € 880.000 tot € 1.590.000 v.o.n.