Villapark Eikelenburgh

Rijswijk (ZH)
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 110 (geen beschikbaar)

Project Villapark Eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh is bijna voltooid!

Heeft u ook gezien dat Villapark Eikelenburgh al vergevorderd is? De woningen van fase 8 zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van fase 9, de laatste fase van deze prachtige villawijk!
***
Rijswijk stond vroeger bekend om z’n buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keert die tijd weer terug. Wonen aan de rand van de stad, omgeven door groen in een rustige omgeving: dat kan gewoon nog in de Randstad. Hier, aan de Winston Churchilllaan, woont u ideaal. Villapark Eikelenburgh is royaal van opzet. De natuur heeft er de ruimte. Kinderen trouwens ook. Zij kunnen heerlijk spelen op verschillende speelplekken of lekker op de brede stoep voor de deur.

Alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertigstijl. Het is de stijl die u herkent van de erkers, de brede dakoverstekken en de strakke lijnen. Alle woningen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en voldoen aan de strengste energie prestatienormen door toepassing van o.a. zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. En in fase 8 kunt u stoken en koken zonder gas!

Wilt u ook een prachtige nieuwbouwwoning kopen in de mooiste wijk van Rijswijk? Schrijf u via de projectwebsite in als geïnteresseerde zodat u op de hoogte gehouden kunt worden van de voortgang van fase 9. Naar verwachting is meer informatie beschikbaar begin 2022.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 110 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Frisia Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

WVK Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3861210

Olsthoorn NVM Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 070-3084656
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing