Roerdelta (in voorbereiding)

Roermond In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 1

Project Roerdelta (in voorbereiding)

Roerdelta FASE TWEE

Roerdelta is gelegen op een unieke locatie met een rijke historie in een schitterende omgeving. De voormalige industriële bedrijvigheid op Roerdelta heeft Roermond op de kaart van Nederland gezet. Nu maakt het verleden, dat Roermond groot heeft gemaakt, plaats voor de toekomst.

Op steenworpafstand van de Maas en het stadscentrum ontstaat een nieuwe leefomgeving. Een plek waar alles elkaar ontmoet. Roerdelta biedt namelijk niet alleen een breed scala aan woningtypologiën, maar ook cultuur, recreatie, rust en ruimte. Op Roerdelta vindt iedereen een geschikte plek voor hun eigen toekomst en woonwens.

Roermond, stad aan de Maas, heeft ontzettend veel te bieden. De charmante pandjes, het gezellige centrum en het Designer Outlet Center bieden voor elk wat wils. Een breed scala aan cultuur- en recreatiemogelijkheden, zoals varen en een theaterbezoek maken hier deel uit van het dagelijkse leven. Werkelijk alles is binnen handbereik. Het leven in Roermond is bruisend en gemoedelijk tegelijk. Een drankje in de kroeg aan het einde van een werkdag in de historische binnenstad, lunchen op het terras van een kasteeltje of winkelen tussen het grote publiek; in Roermond kan het allemaal.

Met het water aan de ene kant en de binnenstad aan de andere kant, is Roerdelta de plek bij uitstek waar je heerlijk kunt wonen, werken én recreëren. Inmiddels is de helft van deze nieuwe wijk in hartje Roermond bijna gereed. Omdat de belangstelling op deze populaire woonplek gestaag groeit, werkt gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed momenteel de plannen uit voor de tweede fase. En één ding kunnen we al verklappen: fase twee claimt unieke plekjes direct aan het water. Wauw!

Jouw stem geldt

Waar we eerder meerdere bijeenkomsten hebben gehouden waarin we de ideeën en wensen van omwonenden en andere belangstellenden verzamelden, willen we dat met deze tweede fase opnieuw doen. Anders dan de vorige keer, zal dit nu ook online plaatsvinden. Als gebiedsontwikkelaar moet je immers luisteren naar de bestaande én aanstaande Roermondenaren – zij gaan er tenslotte wonen en recreëren. De aankomende tijd zullen deze online onderzoeken plaatsvinden waarna we vervolgens een gedetailleerder plan zullen presenteren.
Geef jouw woonwensen aan ons door!

Zodoende kun je in de komende periode jouw persoonlijke woon- en leefwensen kenbaar maken, wat ons de benodigde ideeën en inzichten geeft om de ideale woonwijk te kunnen realiseren.

Ga naar de website van roerdelta.nl en vul de vragenlijst in!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop juni 2025

Woningtypen

In dit project wordt 1 huis gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Roerdelta (in voorbereiding)

Prijs op aanvraag