Sjtadshaof

Roermond Bouw gestart
Van € 319.500 tot € 355.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (1 beschikbaar)
  • Wonen 119 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 135 tot 220 m²

Project Sjtadshaof

START BOUW IN EERSTE KWARTAAL 2024!

WONEN IN SJTADSHAOF

De bouw zal starten in het eerste kwartaal van 2024 en de oplevering wordt dan verwacht in het voorjaar (tweede kwartaal) van 2024.

De 6 tussenwoningen en 6 hoekwoningen worden gerealiseerd in het hart van de wijk. De woningen zijn volledig ontworpen met het oog op de toekomst. Het zijn milieuvriendelijke nul-op-de-meterwoningen. Ook het innovatieve bouwconcept met hoogwaardige bouwdelen draagt bij aan de zeer lage ecologische footprint van de woningen in de Sjtadshaof.

Interesse in een van de resterende kavels? Op onze website vind je uitgebreide informatie. Ook kun je uitrekenen hoeveel jij gaat besparen op je maandlasten met behulp van onze handige energiecalculator. Een aantal unieke kenmerken van deze woningen:

- Korte bouwtijd
- Zeer energiezuinig
- Groenhypotheek

DUURZAAM WONINGBOUWCONCEPT

De 12 woningen worden ontwikkeld volgens een innovatief en duurzaam woningbouwconcept. Uniek is de industriële wijze waarop ze tot stand komen: de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant-en-klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De woning wordt in één dag op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw van de woning kan beginnen.

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Wonen in Sjtadshaof betekent comfortabel en onbezorgd wonen in een onderhoudsarm huis met een hoogwaardige afwerking. Van de compleet ingerichte luxe badkamer en van de kunststof buitenkozijnen tot de beglazing: alles is erop ingericht om je woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken. Alle ramen in je woning zijn voorzien van triple beglazing die, behalve bij de voordeur en dakramen, bovendien zonwerend is.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop april 2023
Start bouw februari 2024
Verwachte oplevering juni 2024

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing