't RoldensBuiten

Rolde Verkoop gestart
Van € 276.500 tot € 424.300 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (11 beschikbaar)
  • Wonen 60 tot 100 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Project 't RoldensBuiten

IN VERKOOP

Project 't RoldensBuiten
11 STIJLVOLLE APPARTEMENTEN

Liefhebbers van uniek wonen opgelet!

In het centrum van Rolde worden het oude gemeentehuis en de voormalige pastorie getransformeerd naar twee prachtige stijlvolle complexen, met in totaal 11 appartementen.

HET PROJECT | 11 appartementen
Wonen in het oude gemeentehuis of in de voormalige pastorie van Rolde? Met alle voorzieningen om de hoek is er aan comfort geen gebrek. Tevens worden alle appartementen hoogwaardig en duurzaam afgewerkt en is er een prachtige royale aangelegde tuin als gezamenlijke buitenruimte aanwezig voorzien van een zwembad.

Het voormalige gemeentehuis
Het voormalig gemeentehuis in Rolde is gebouwd in 1918 door de architect J. Neisingh uit Assen. Tot 1974 is dit in gebruik geweest door de gemeente. Het betreft misschien wel één van de belangrijkste monumenten die Rolde heeft. Met de prachtige entreehal en vele oude elementen wordt het een prachtig gebouw om in te wonen. De belangrijkste architectonische kenmerken zullen bewaard blijven en geven een sterk karakter. De tuinen rondom zijn fraai en ook bevindt zich hier een zwembad. In totaal zullen 4 appartementen gerealiseerd worden in dit pand.

De oude pastorie
Ook de oude pastoriewoning wordt weer nieuw leven ingeblazen. In totaal zullen hier 7 appartementen worden gerealiseerd. De voormalige praktijk aan de achterzijde wordt gesloopt en zal plaats gaan maken voor een moderne uitbouw met veel lichtinval. Oud en nieuw zullen elkaar verstreken. De appartementen variëren in grootte en zijn gelegen op de begane grond of bestaan bijvoorbeeld uit twee woonlagen (maisonnette). Alle appartementen hebben ten minste één apart toilet en de mogelijkheden om in de badkamer een toilet te realiseren. De posities van de keuken en de woonkamers zijn zo optimaal mogelijk benut. Daar waar mogelijk kan de indeling gewijzigd worden naar de wensen van de toekomstige bewoner.

KENMERKEN
* 11 appartementen
* 4 in het oude gemeentehuis
* 7 in de voormalige pastorie
* riante aangelegde tuin
* zwembad op het perceel
* voldoende parkeergelegenheid

Prijzen nader te bepalen

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
* start verkoop datum onder voorbehoud

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2020

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 11 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

't RoldensBuiten

Van € 276.500 tot € 424.300 v.o.n.