De Hoef - appartementen

Rosmalen Verkoop gestart
Van € 405.000 tot € 420.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (3 beschikbaar)
  • Wonen 108 m²
  • Aantal kamers 3

Project De Hoef - appartementen

De Hoef - 47 appartementen

Rosmalen is binnenkort een schitterend nieuwbouwplan rijker: De Hoef. Op de voormalige voetbalvelden komen duurzame appartementen en woningen met een tuin. Je woont hier in een groene, parkachtige omgeving met winkels, station en ruimte voor ontspanning letterlijk om de hoek. En dat midden in het dorp!

Het gemak en het comfort van nieuwbouw met het vertrouwde dorpscentrum van Rosmalen binnen handbereik. Dat is wonen in De Hoef! Het centrum van Rosmalen is rijk aan vele voorzieningen. Denk aan de winkels in de Dorpsstraat, het treinstation, een speeltuin en een park om lekker doorheen te wandelen. Dat alles op loopafstand. Precies de reden waarom wonen in De Hoef zo ontspannen is.

In De Hoef is het naast ontspannen ook groen en gezond wonen. Alle woningen hebben een achtertuin waar je na een dag werken heerlijk kunt borrelen met je vrienden. Ook om je heen blijft het groen: het wandelpark blijft namelijk behouden. En met de auto’s uit het zicht is dit een plek waar kinderen ruimte hebben om lekker buiten te spelen en rond te rennen.

Alle appartementen zijn BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De daken zijn begroeid met planten (sedum). Daardoor is de isolatie erg goed. Het resultaat: een zuinig huis en een lagere energierekening.

- Appartement Type B heeft 2 parkeerplaatsen in de halfverdiepte parkeerkelder. In deze parkeerkelder is ook een eigen berging waar je bijvoorbeeld de elektrische fietsen in kwijt kunt.
- Appartement type E heeft 2 parkeerplaatsen in de halfverdiepte parkeerkelder. In deze parkeerkelder is ook een eigen berging waar je bijvoorbeeld de elektrische fietsen in kwijt kunt.
- Appartement type F heeft 1 parkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder. In deze parkeerkelder is ook een eigen berging waar je bijvoorbeeld de elektrische fietsen in kwijt kunt.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Het Waare Huis

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 073-5236465
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Hoef - appartementen

Van € 405.000 tot € 420.000 v.o.n.