Centrumplan De Groote Wielen

Rosmalen Bouw gestart
Van € 390.000 tot € 995.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 53 (3 beschikbaar)
  • Wonen 78 tot 171 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 76 tot 134 m²

Project Centrumplan De Groote Wielen

Centrumplan De Groote Wielen | 43 appartementen en 10 eengezinswoningen

Welkom in het nieuwe centrum van de wijk De Groote Wielen! Hier, in het kloppend hart van de wijk kun je straks wonen, je boodschappen doen, een rondje wandelen langs de kade en genieten van een hapje en drankje op het terras aan het water. Ook voor een bezoek aan je huisarts of fysiotherapeut kun je er terecht in het nieuwe gezondheidscentrum.

Het plan biedt met zijn diversiteit aan functies alles wat een centrum nodig heeft. Wonen, welzijn, winkelen, onderwijs en recreatie: alles dichtbij!

Middenin het poldergebied ten noorden van Rosmalen, ligt De Groote Wielen. Een nieuwe wijk, verdeeld over 7 verschillende buurten met ieder een eigen sfeer en karakter. Water en groen zijn hier altijd dichtbij. De Groote Wielen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een populaire wijk waar inmiddels meer dan 9.300 mensen naar grote tevredenheid wonen.

Inmiddels is het tijd geworden voor een volgende stap, namelijk een nieuw en definitief centrum. Dit wordt gerealiseerd aan de oeverzijde van De Groote Wielenplas. Hier vind je straks 2 supermarkten en verschillende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ook tref je er een lunchroom met terras aan het water en het gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk en apotheek.

De bouw van het totale project is inmiddels gestart. In het plandeel Achter de Vesting, gelegen in een rustige, autoluwe straat, bevinden zich de 10 eengezinswoningen. De oplevering van de eerste winkels en de eengezinswoningen verwachten we in de tweede helft van 2023. In het plandeel Bastion binden zich 32 appartementen en 2 penthouses en in het plandeel Ravelijn bevinden zich 9 appartementen.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de projectwebsite centrumdegrootewielen.nl.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw april 2022
Start verkoop mei 2022

Woningtypen

Van de 53 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Het Waare Huis

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 073-523 64 65
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Centrumplan De Groote Wielen

Van € 390.000 tot € 995.000 v.o.n.